tafelblad met visgraatmotief noten

visgraattafelblad Amerikaans noten

Een fraai tafelblad met visgraatmotief noten, op maat gemaakt door QATRINA

Bestel het eenvoudig bij QATRINA: een uniek tafelblad met visgraatmotief noten. Wij leveren visgraattafelbladen desgewenst ook in het schitterende Slavonisch eiken. Op maat voor u gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig. Het tafelblad met visgraatmotief noten wordt samengesteld uit een 4 mm. dikke massief eiken toplaag die verlijmd wordt op een hiervoor speciaal ontworpen multiplex ondergrond. Wij leveren onze visgraattafelbladen in drie verschillende diktes: 22, 28 of 42 mm. dik. De eiken lamellen zijn allemaal duurzaam geproduceerd: daarom is ons hout ook nog eens FSC gekeurd.

Keuze uit drie verschillende fraaie visgraatmotieven

De dikte bepaalt u al zelf, maar ook met betrekking tot het visgraatmotief kunt u nog zelf uw keuze bepalen. De houten lamellen zijn 75 mm. breed, maar nog wel variabel in de lengte: de lamellen leveren wij met een lengte van 160 mm, 240 mm. of 480 mm. Bijna elke vorm kunnen wij wel maken: standaard leveren wij visgraattafelbladen in ronde, in rechthoekige, in vierkante, in ovale, en in ellipsvormige uitvoering. Ellipsvormige tafelbladen leveren wij op aanvraag: deze kunt u helaas dus niet direct via onze website bestellen.

Wij leveren tot en met een maximale lengte van 3500 mm. en een maximale breedte van 1250 mm. Vragen ? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

 

tafelblad met visgraatmotief noten

Tafelblad met visgraatmotief noten

 

Standaardafmetingen kennen wij niet: wij maken op maat tot op de millimeter nauwkeurig

Voer zelf de houtsoort, de lengte van de lamellen, de afmetingen en de dikte van het visgraattafelblad in. Het slimme bestelsysteem op onze website doet de rest, en berekent razendsnel de prijs van het gewenste product voor u uit. Betalen kan eenvoudig en veilig met iDEAL. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden, en neem even een kijkje op onze website. Heeft u speciale wensen ? Neem dan contact met ons op.

 

Uw bestellingen gemakkelijk thuis afgeleverd ? QATRINA doet dat tegen kostprijs !

Samen met onze vaste koeriersdienst zorgen wij ervoor dat bestellingen tot achter de voordeur bij u afgeleverd worden. Wij doen dit tegen kostprijs, en verdienen hier dus geen cent aan.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad met visgraatmotief noten ?