tafelblad met visgraatmotief eiken

visgraattafelblad op maat

Een uniek tafelblad met visgraatmotief eiken bestelt u voordelig bij QATRINA

Bestel het eenvoudig bij QATRINA: een prachtig tafelblad met visgraatmotief eiken. Wij leveren ze in eiken en in Amerikaans notenhout. Exact op maat gemaakt, want standaardafmetingen kennen wij niet.

Het tafelblad met visgraatmotief eiken bestaat uit een toplaag van 4 mm. massief eiken, respectievelijk notenhout, welke verlijmd wordt op een stijve multiplex onderlaag.
Visgraattafelbladen leveren wij in drie diktes: 22, 28 of 42 mm. dik. De houten lamellen zijn vanzelfsprekend duurzaam geproduceerd, en allemaal FSC gekeurd.

Een keuze uit drie visgraatmotieven

De (totale) dikte van het tafelblad bepaalt u dus zelf, maar ook de uitvoering van het visgraatmotief kunt u bij ons helemaal zelf bepalen. De massief houten lamellen zijn altijd 75 mm. breed, maar de lengte is variabel: u kunt kiezen uit lamellen met een lengte van 160 mm, 240 mm. of 480 mm. Wij leveren de visgraattafelbladen in ronde, in rechthoekige, in vierkante, in ovale, en in ellipsvormige uitvoering. De ellipsvormige uitvoering leveren wij op aanvraag: deze is niet direct via onze website te bestellen. De maximum lengte bedraagt 3500 mm. en de maximum breedte 1250 mm. Komt u er alleen niet helemaal uit ? Neem dan even contact met ons op, want wij helpen u graag verder.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad met visgraatmotief eiken ?

 

 

 

tafelblad met visgraatmotief eiken

Tafelblad met visgraatmotief eiken

 

QATRINA staat voor maatwerk: standaardafmetingen kennen wij niet

Voer op onze website heel simpel zelf de gewenste houtsoort, de lengte van de visgraatlamellen, de afmeting en de dikte van het tafelblad in. Ons geavanceerde bestelsysteem berekent vervolgens automatisch de prijs voor het tafelblad voor u uit. Betalen doet u eenvoudig en veilig met iDEAL. Kijk gerust even op onze website, want de mogelijkheden zijn legio. Neem bij vragen gerust contact met ons op, want wij helpen u graag.

QATRINA, omdat wij staan voor een goede service en hoogwaardige kwaliteitsproducten.

 

Uw bestelling keurig thuis afgeleverd ? Wij doen dat tegen kostprijs

Onze eigen koeriersdienst levert alle bestellingen zo spoedig mogelijk bij onze klanten thuis af. Het bezorgen van bestellingen doen wij tegen kostprijs, omdat het leven al duur genoeg is.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad met visgraatmotief eiken ?