tafelblad ellips

tafelblad ellips

Voor een tafelblad ellips bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Bij QATRINA vindt u uitsluitend maatwerk: een massief houten tafelblad ellips is dan ook geen probleem en kunt u bij ons gewoon online bestellen !

U bepaalt zelf de gewenste afmetingen en wij maken het tafelblad tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat. De door ons geselecteerde producenten werken allemaal met computergestuurde cnc freesmachines: hiermee kan praktisch iedere denkbare vorm gerealiseerd worden. De meubelboulevard is verleden tijd: tegenwoordig bestelt u een tafelblad ellips gewoon vanuit uw luie stoel !

Massief houten tafelbladen worden voor zo’n 90 procent aangeboden in het in de Benelux veel voorkomende Europees eiken.
Wij gebruiken echter een andere houtsoort: het langzaam groeiende en daardoor keiharde Slavonisch eiken. Deze houtsoort staat bekend om zijn mooie lichte uitstraling en wordt doorgaans alleen door echte professionals gebruikt. Het hout wordt onder streng toezicht voorzien van het FSC keurmerk en is verkrijgbaar in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit.

Bij QATRINA is een tafelblad in een andere houtsoort eventueel ook mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden. Wij leveren in doorgaande lamellen en in vingerlas in diktes van 20, 25, 30 en 40 mm.

Voor een heel exclusief tafelblad opgebouwd uit kopshout kunt u ook bij ons terecht: klik hier voor onze kopshout tafelbladen.

Ook fineer is mogelijk bij QATRINA

Tevens verkrijgbaar bij QATRINA: tafelbladen van eikenfineer. Voordeliger dan een massief blad en vrijwel niet van massief te onderscheiden. Bij ons verkrijgbaar in foutvrij en in rustiek eiken tot maximaal 58 mm. dik. Klik hier voor meer informatie of neem even contact met ons op.

Zelf op maat zagen is geen probleem voor u ? Kijk dan even bij onze voorraadpanelen in courante maten en diktes. Klik hier of neem voor de actuele status van onze voorraad contact met ons op.

 

 

 

tafelblad ellips

tafelblad ellips (kops eiken in Rubio Monocoat 2 componenten houtolie, transparant)

 

Een tafelblad ellips op maat ? Wij maken het in iedere denkbare afmeting voor u !

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u op maat maken, want bij QATRINA kan (bijna) alles ! Rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellips: het kan allemaal ! Een kopshout tafelblad is verkrijgbaar in 60 mm. dik eiken. Een zelfbedachte vorm of een heel groot tafelblad is mogelijk op aanvraag. Team QATRINA staat voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad ellips ?