tafelblad ellips op maat

tafelblad ellips op maat

Een tafelblad ellips op maat ? Bestel het gewoon online bij QATRINA !

Maatwerk is onze passie, dus voor een prachtig massief houten tafelblad ellips op maat bent u helemaal aan het juiste adres bij QATRINA !

Bij ons bepaalt u helemaal zelf de gewenste afmetingen: wij maken tafelbladen op maat tot op de millimeter nauwkeurig: standaardmaten doen wij niet aan. Alles wordt gemaakt met behulp van de meest recente computergestuurde machines: zo goed als iedere vorm is dus mogelijk. Zeg maar dag tegen de meubelboulevard, want vandaag de dag bestelt u uw tafelblad ellips op maat relaxt vanuit huis.

Bijna alle in Nederland en België geleverde tafelbladen zijn gemaakt van ‘gewoon’ Europees eiken. QATRINA doet het anders: wij maken onze bladen namelijk van het heel langzaam groeiende en daardoor zeer harde Slavonisch eikenhout.
Slavonisch eiken wordt vooral geroemd zijn schitterende lichte kleur en wordt alleen door echte professionele houtverwerkers gebruikt. Het hout wordt onder streng toezicht v.v. het FSC keurmerk en is verkrijgbaar in foutvrije/noestvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit.

Een tafelblad in een andere houtsoort dan eiken is bij ons evt. ook mogelijk, maar alleen op aanvraag. Een overzicht van de verschillende mogelijkheden vindt u hier. Wij kunnen tafelbladen in doorgaande lamellen en in vingerlas uitvoering leveren met een dikte van 20, 25, 30 en 40 mm. Dikker dan 40 mm. is alleen mogelijk in een kops uitvoering: klik hier voor onze tafelbladen van kopshout.

Nieuw: fineertafelbladen van QATRINA

Voordeliger dan een massief tafelblad en vrijwel niet van massief te onderscheiden: een eiken fineer tafelblad. Verkrijgbaar in schitterend foutvrij of rustiek eiken. Klik hier voor meer info of neem contact met ons op.

U kunt eventueel panelen zelf op maat zagen ? Kijk dan snel bij onze categorie voorraadpanelen: verkrijgbaar in courante afmetingen en verschillende diktes. Er staat vast wel iets van uw gading tussen. Klik hier of neem contact met ons op voor de laatste stand van zaken.

 

 

 

tafelblad ellips op maat

tafelblad ellips op maat

 

Een schitterend tafelblad ellips op maat ? QATRINA natuurlijk !

Geloof het of niet, maar wij kunnen iedere gewenste vorm voor u maken, want bij QATRINA kan (bijna) alles ! Of het nou een rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellips tafelblad moet worden, het is allemaal mogelijk ! Een prachtig tafelblad gemaakt van kopshout is te bestellen in 60 mm. dik.

Wilt u een afwijkende vorm of een extra groot blad laten maken ? Neem dan contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad ellips op maat ?