Tafelblad eiken

massief eiken tafelblad

Tafelblad eiken bestel je eenvoudig en voordelig bij QATRINA

Rond, ovaal, vierkant, rechthoekig of in een grillig vorm die precies in uw erker past: een tafelblad eiken bestelt u heel voordelig online bij QATRINA. Wij kunnen deze op maat leveren, op de mm nauwkeurig zelfs. Een schitterend en uniek tafelblad eiken zorgt voor een warme prettige sfeer in uw huis. Onze eiken tafelbladen maken wij van het fraaie Slavonisch eiken. Dit staat bekend om zijn mooie lichte kleur, egale structuur en duurzaamheid.

 

Slavonisch eiken

Slavonisch eiken is verkrijgbaar in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Absoluut hoogwaardige kwaliteit en gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd, want ons hout is tevens allemaal FSC gekeurd. Massief houten tafelbladen in een andere houtsoort dan eiken zijn ook mogelijk: deze leveren wij buiten de website om op aanvraag. Wij hebben op onze website hiervan een overzicht geplaatst. Bent u geïnteresseerd in een andere houtsoort ? Neem dan even contact met ons op per telefoon of mail.

Vingerlas, doorgaande lamel, visgraat of kops eiken

Een tafelblad bestelt u bij ons in vingerlas, in doorgaande lamel, in visgraat of in schitterend kopshout. Hout in doorgaande lamellen of vingerlas is in massieve uitvoering verkrijgbaar tot een dikte van maximaal 40 mm. Een dikker tafelblad is echter ook mogelijk: wij voorzien het blad dan van een opgedikte rand. Dit is mogelijk tot een dikte van maximaal 80 mm. Kopshout leveren wij online in 60 mm. dik eikenhout, maar is op aanvraag ook in een andere houtsoort en dikker leverbaar. Bel of mail ons hiervoor even.

 

rond tafelblad eiken

 

 

 

 

Tafelbladen op maat voor u gemaakt

Tafelbladen kunnen bij ons op maat worden gemaakt voor een redelijke prijs. Wilt u een goedkoper tafelblad? Kijk dan eens bij de budget tafelbladen met opgedikte rand.

Wij maken onze tafelbladen in doorgaande lamellen nog handmatig van massief houten planken, ook wel lamellen genoemd, die in de breedte aan elkaar verlijmd worden. De lamellen hebben een breedte die varieert tussen de 40 en 120 mm, en worden zo gelijkmatig mogelijk over het blad verdeeld. Dit om te voorkomen dat er smalle strookjes aan de lange zijden van het tafelblad ontstaan. Bij een verzaagd standaard tafelblad is dit nauwelijks te voorkomen, en komt dit dus helaas relatief veel voor. QATRINA doet het anders, want wij geven om onze producten.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken tafelblad ?