tafelblad eiken epoxy

tafelblad eiken epoxy

Tafelblad eiken epoxy ook verkrijgbaar bij QATRINA !

Bent u op zoek naar een tafelblad eiken epoxy ? Wenst u een bijzonder en uniek tafelblad ? Zoekt u een een special ? Helemaal van deze tijd zijn onze eiken epoxy tafelbladen. Een tafelblad eiken epoxy is beslist uniek. De rustieke eiken delen zijn geselecteerd op vorm en zodanig aan elkaar verlijmd dat er open ruimtes tussen de delen vrij blijven. Deze ruimtes worden opgevuld met epoxy.

Een eettafel zorgt voor een warme prettige sfeer in uw huis. De eettafel is vaak de plek om het laatste nieuws te lezen, voor ontbijt, lunch en diner of voor een pauze met een kop koffie of thee. Een eettafel vervang je niet een, twee, drie, omdat je je gaat hechten aan die plek waar zoveel intieme momenten zijn gedeeld. Je wilt daarom een tafel waar je met plezier naar kijkt. En als de financiële ruimte ervoor is, wil je graag een unieke tafel.

De tafelbladen hebben een natuurlijke boomstamrand en bestaan uit brede rustieke eiken lamellen van 38mm dik. Ieder blad is absoluut uniek ! De foto’s horen bij het blad dat u verkiest. U kunt ervoor kiezen het blad onbehandeld dan wel gekleurd te bestellen. Wilt u het blad gekleurd, dan kunt u kiezen uit de volgende opties:

  • pure behandeling; transparante olie, mat. Hierdoor wordt het eiken wat donkerder van kleur.
  • invisible behandeling: transparante olie, mat met een klein witpigment. Hierdoor behoudt het eiken zijn natuurlijke kleur.
  • black: de donkerste behandeling waarbij de houtnerf zichtbaar blijft.
  • sky grey: het eiken krijgt een grijzige nuance.
sky grey
black

– stoere tafelbladen
– unieke exemplaren
– opgevuld met transparante epoxy
– vervaardigd uit rustiek eiken
– grote noesten zijn opgevuld, soms ook met blokjes hout
– met natuurlijke boomstamrand
– breedte ca 100cm (+/- 10mm i.v.m. de oneffen rand)

 

budget tafelbladen

 

tafelblad eiken epoxy

Onbehandeld of gekleurd ? U bepaalt het helemaal zelf

Bent u een beetje handig ? Dan kunt u de tafelbladen onbehandeld bestellen en ze zelf voorzien van een olie of lak.

Maar let op: Het is heel belangrijk dat u het tafelblad in zijn geheel ‘inpakt’ in olie of lak omdat ze anders zeker kromtrekken ! Dus ook de onderzijde van het tafelblad niet vergeten ! Dit heeft te maken met vocht uit de omgeving dat invloed heeft op het hout. Als u de gebruiksaanwijzing van de olie goed opvolgt, is het behandelen niet moeilijk. Olie of lak kunt u bij diverse leveranciers bestellen. Wij werken graag met een twee-componenten olie met, indien gewenst, een kleurpigment. Wij kunnen de olie eventueel aan uw bestelling toevoegen. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

Hebt u liever dat wij het tafelblad voor u behandelen? Dat kan: de toeslag voor behandeling met een invisible tweecomponenten olie bedraagt € 185,00 incl. 21% btw.

Eiken/epoxy tafelbladen zijn er zolang de voorraad strekt !

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad eiken epoxy ?

 

budget tafelbladen