tafel van vierkante houten blokjes

tafel van vierkante houten blokjes

Een unieke tafel van vierkante houten blokjes ? QATRINA maakt ze op maat ! 

Prachtig, maar helaas bijna nergens te vinden: een tafel van vierkante houten blokjes. Bij QATRINA bestelt u hem echter ‘gewoon’ op maat gemaakt van mooi Slavonisch eiken of in een andere houtsoort op aanvraag. Bijna iedere vorm kunnen wij voor u maken, dus neem bij specifieke wensen even contact met ons op.

Op het internet wordt wel duidelijk dat wij zo’n beetje de enige zijn die massief kopshout kunnen leveren. De zeldzame andere aanbieders komen vaak niet verder dan gefineerd kopshout. Wij leveren uitsluitend massief, dus ‘echt’ kopshout.

Een jarenlange samenwerking met vaste leveranciers werpt zijn vruchten af, want wij kunnen zodoende de beste kwaliteit voor zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Een overvloed aan verschillende houtsoorten zagen wij niet zitten: wij leveren daarom via de website alleen kops eikenhout. Een tafel van vierkante houten blokjes in een andere houtsoort dan eiken is echter mogelijk op aanvraag. Een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten treft u op onze website: klik hier en neem voor meer informatie contact met ons op.

Een kopshout tafelblad is niet zomaar een tafelblad: het blad wordt namelijk nog met de hand gemaakt ! Een megaklus, maar wel een met een verbluffend resultaat. Een tafelblad zonder bijpassend onderstel is natuurlijk nog geen tafel. Wij leveren daarom ook bijpassende onderstellen in meerdere uitvoeringen in staal en in hout. Klik hier voor onze fraaie stalen onderstellen, en hier voor een onderstel in hout.

Bij ons bestelt u online eenvoudig zelf een kops eiken tafelblad met een dikte van 60 mm. Bladen in een andere houtsoort of dikkere bladen leveren wij  op aanvraag. Kops kunnen wij leveren tot een dikte van maximaal 120 mm. Uitsluitend de allerbeste houtkwaliteiten, een gegarandeerd duurzame productie en altijd FSC gekeurd.

 

 

 

tafel van vierkante houten blokjes

Tafelblad van kops eiken

 

Kops is erg zwaar

Ons massief kopshout is helaas niet dunner dan in 60 mm. te bestellen omdat dan de constructie te zwak wordt. Het risico op breuk wordt dan te groot. Een (minimale) dikte van 60 millimeter betekent echter ook dat een kopshout blad al erg snel heel zwaar wordt. U en wij zitten natuurlijk niet te wachten op problemen en beschadigingen: daarom leveren wij kopshout via onze website niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter.

Langere lengtes en eventueel bredere bladen zijn alleen mogelijk op aanvraag.  

 

Bent u geïnteresseerd in een tafel van vierkante houten blokjes ?