tafel van rustiek eiken

rustiek eiken

Een mooie tafel van rustiek eiken bestelt u heel voordelig bij QATRINA 

U bent op zoek naar een tafel van rustiek eiken ? Welkom bij QATRINA ! Wij leveren massief houten tafelbladen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig, maar ook houten en stalen onderstellen. Zo stelt u helemaal zelf uw tafel samen in de door u gewenste afmeting en vorm, in combinatie met het onderstel dat u zoekt.

Een rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig tafelblad ?: alles is mogelijk en ook nog eens helemaal op maat.
Met moderne houtbewerkingsmachines maken wij ook moeilijke vormen. Heeft u een moeilijke vorm in gedachten die u graag wilt laten maken ? Neem dan contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA.

Een prachtige tafel van rustiek eiken stelt u eenvoudig online samen op onze website. Naast rustiek eiken, leveren wij ook foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek. Ook andere houtsoorten zijn mogelijk: kijk daarvoor even op onze website. Wij hebben het een en ander daar op een rijtje gezet.

Een duurzame productie, gunstig geprijsd, de beste kwaliteit en uiteraard allemaal FSC gekeurd. Standaard voor de houtproducten van QATRINA.

Kant en klare tafelbladen leveren wij in doorgaande lamellen, maar ook in vingerlas uitvoering, maximaal 40 mm. dik massief. U kunt kiezen uit verschillende standaarddiktes. Andere diktes zijn (op aanvraag) mogelijk. Stel dus heel eenvoudig zelf uw complete tafel samen bij QATRINA !

 

 

 

tafel van rustiek eiken

Rustiek eiken

Mooi massief eiken, maar ook andere houtsoorten: bij QATRINA bestelt u het gewoon allemaal op maat !

Stel gemakkelijk en voordelig zelf uw tafel samen op onze website. Wij leveren houten tafelbladen in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering. Ook een tafelblad van het exclusieve kopshout bestelt u eenvoudig bij QATRINA.
Tafelbladen in doorgaande lamel en vingerlas leveren wij online in de webshop tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meterLanger en breder is mogelijk op aanvraag.

Een ruime keuze aan houten en stalen onderstellen vindt u ook ook onze website. Heeft u hulp nodig ? Neem dan gerust even contact met ons op: wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafel van rustiek eiken ?