tafel van noestvrij eiken

noestvrij eiken tafelblad

Een schitterende tafel van noestvrij eiken stelt u helemaal zelf samen bij QATRINA 

Bij QATRINA stelt u het eenvoudig en voordelig zelf samen: een fraaie tafel van noestvrij eiken. Wij leveren naast massief houten tafelbladen op maat, ook veel houten en stalen onderstellen. Zo stelt u eenvoudig zelf uw gewenste nieuwe tafel samen, in de vorm, afmetingen en afwerking die u zoekt.

Wij maken het allemaal op maat: een rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig massief houten tafelblad. Ook fantasie/afwijkende vormen zijn over het algemeen geen probleem voor ons. Mocht u dus een heel speciale vorm in gedachten hebben, neem dan even contact met ons op. Wij nemen graag de diverse mogelijkheden met u door.

Een tafel van noestvrij eiken stelt u zelf heel eenvoudig online samen op onze website. Wij leveren naast ons foutvrij/noestvrij eikenhout, ook licht rustiek en rustiek eiken op maat. Andere houtsoorten dan eiken zijn verkrijgbaar op aanvraag. De diverse houtsoorten hebben wij op onze website voor u op een rijtje gezet.

Interessante prijzen, alleen de allerbeste kwaliteit, een duurzame productie, en alles FSC gekeurd. Bij QATRINA allemaal heel gewoon.

Wij vervaardigen tafelbladen op maat in doorgaande lamellen en in vingerlas. Massief leverbaar tot en met een dikte van maximaal 40 mm, te bestellen in vier standaarddiktes. Andere diktes leveren wij alleen op aanvraag. Naast doorgaande lamellen en vingerlas uitvoering, leveren wij ook exclusieve tafelbladen van kopshout. Deze zijn in eiken direct online te bestellen op onze website, en in andere houtsoorten op aanvraag.. Bij QATRINA stelt u helemaal zelf uw nieuwe tafel samen, in de vorm en afmeting die u zoekt, en met een mooi stalen of houten onderstel dat bij u past !

 

 

 

tafel van noestvrij eiken

Noestvrij eiken tafelblad

Schitterend massief Slavonisch eiken, maar ook veel andere houtsoorten: bestel het allemaal op maat bij QATRINA ! 

Waarom zou u moeten kiezen uit een aantal standaardtafels ? Dat is toch niet meer van deze tijd ! Bij ons stelt u gewoon zelf uw tafel samen. Massief houten tafelbladen in vingerlas en in doorgaande lamel, maar ook in het exclusieve kopshout, bestelt u gewoon online bij QATRINA. Wist u dat wij een van de weinigen, zo niet de enige, zijn die dit kopshout in de Benelux kunnen leveren ?

Naast onze tafelbladen op maat, staan op onze website ook een groot aantal stalen en houten onderstellen. Komt u er alleen niet uit, en heeft u hulp nodig bij het samenstellen ? Neem dan gerust even contact met ons op: wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafel van noestvrij eiken ?