tafel van massief hout

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een schitterende tafel van massief hout ? Stel hem eenvoudig en voordelig zelf samen bij QATRINA !

Stel hem helemaal zelf samen: uw nieuwe tafel van massief hout. Wij maken massief houten tafelbladen op maat, maar leveren daarnaast ook stalen en houten onderstellen. Zo stelt u bij ons heel gemakkelijk zelf uw nieuwe tafel samen, in de afmeting en vorm die u voor ogen heeft.

Wij maken het allemaal op maat: een rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig tafelblad, maar op aanvraag kunnen wij ook afwijkende vormen voor u maken. Dus wilt u iets heel speciaals, neem dan even contact met ons op per mail of telefoon. Wij kunnen u vast wel verder helpen..

Een mooie tafel van massief hout stelt u eenvoudig vanuit uw luie stoel samen in onze online webshop. Onze tafelbladen zijn leverbaar in foutvrij/noestvrij eiken, maar ook in licht rustiek en rustiek eiken. Op aanvraag leveren wij ook tafelbladen in andere houtsoorten. Kijkt u hiervoor even op onze website. Uitsluitend de beste kwaliteit, en allemaal FSC gekeurd.

Wij leveren tafelbladen in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering, massief tot maximaal 40 mm. dik. Standaard leveren wij vier diktes, maar andere diktes zijn op aanvraag ook mogelijk. Indien u graag een dikker blad zou willen, dan kan dat wel: wij kunnen het blad opdikken tot maximaal 80 mm. dik.Naast doorgaande lamel en vingerlas, kunt u bij ons ook terecht voor kopshout tafelbladen. Deze zijn online in eiken te bestellen met een dikte van 60 mm, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten en (veel) dikker: kopshout kunnen wij leveren tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

tafel van massief hout

Foutvrij eiken

Vol massief Slavonisch eikenhout, maar ook andere houtsoorten: allemaal op maat voor u gemaakt !  

Veel van onze collega’s bieden kant en klare tafels aan, maar wij doen het anders: bij QATRINA stelt u helemaal zelf uw nieuwe tafel samen, met het onderstel dat u het mooiste vindt.  Massief houten tafelbladen in doorgaande lamel, in vingerlas, maar ook in het exclusieve kopshout, bestelt u gewoon gemakkelijk en voordelig online bij QATRINA.

Naast tafelbladen op maat, leveren wij ook een breed scala aan stalen en houten onderstellen. Hulp nodig bij het samenstellen ? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafel van massief hout ?