tafel met ronde hoeken

noestvrij eiken tafelblad

Een tafel met ronde hoeken bestelt u eenvoudig online bij QATRINA 

Wordt u ook zo moe van al die rechthoekige standaardtafels ? Een tafel met ronde hoeken stelt u gewoon zelf samen bij QATRINA. Ja, u leest het goed, want naast houten tafelbladen op maat, leveren wij ook een groot scala aan moderne en klassieke houten en stalen onderstellen. Zo stelt u dus eenvoudig zelf uw eigen tafel samen. Het tafelblad kiest u in de door u gewenste houtsoort, vorm, afmetingen en eventuele verdere afwerkingen. Vervolgens zoekt u er zelf nog een fraai onderstel bij. Zo simpel kan het zijn !

Alles voor u op maat gemaakt: een rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig houten tafelblad, bij ons is het allemaal mogelijk. Ook hele bijzondere vormen zijn doorgaans geen probleem, dus mocht u iets speciaals zoeken, neem dan even contact met ons op. Wij gaan de uitdaging graag aan.

Een massief eiken tafel met afgeronde hoeken leveren wij in foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Op aanvraag kunt u echter ook bij ons terecht voor veel andere houtsoorten. De diverse mogelijkheden treft u in een overzicht op onze website. Stop dus maar met zoeken, want QATRINA staat voor een groot aanbod in alleen de beste kwaliteit, vriendelijke prijzen, alles duurzaam geproduceerd en bovendien FSC gekeurd.

Wij leveren massief hout in doorgaande lamellen, maar ook in vingerlas, tot maximaal 40 mm. dik. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een tafelblad van kopshout. In 60 mm. dik eiken direct online bij ons te bestellen in de webwinkel, en dikker en in andere houtsoorten leverbaar op aanvraag.

 

 

 

tafel met ronde hoeken

Tafel met ronde hoeken

Fraai massief eikenhout, maar ook veel andere houtsoorten: wij maken er een mooi tafelblad van ! 

Kiezen uit vrijwel allemaal dezelfde saaie standaardtafels in de doorsnee meubelzaak hoeft niet meer ! Stel gewoon vanuit uw luie stoel thuis zelf uw nieuwe tafel samen, met een mooi stalen of houten onderstel dat het beste bij u past. U bepaalt het helemaal zelf: een vingerlas, een doorgaande lamel, of een kopshout tafelblad.

Heeft u behoefte aan advies ? Neem dan even contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafel met ronde hoeken ?