tafel met afgeronde hoeken op maat

noestvrij eiken tafelblad

Een tafel met afgeronde hoeken op maat gemaakt bestelt u voordelig bij QATRINA 

Waarom zou u kiezen voor een standaardtafel ? Stel hem bij ons gewoon zelf samen: een prachtige tafel met afgeronde hoeken op maat. Wij leveren naast massief houten tafelbladen op maat ook houten en stalen onderstellen. Zo stelt u dus heel gemakkelijk zelf uw nieuwe tafel samen. Dit kan in zo goed als iedere door u gewenste afmeting, vorm, en afwerking.

QATRINA maakt het voor u allemaal op maat: rechthoekige, ronde, vierkante, ovale of ellipsvormige tafelbladen. Ook hele ingewikkelde bladvormen zijn mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

Uw nieuwe tafel met afgeronde hoeken op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA. Bij ons zijn drie verschillende uitvoeringen in eiken verkrijgbaar: foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Andere houtsoorten leveren wij ook, maar op aanvraag. Op onze website vindt u hiervan een overzicht. QATRINA staat voor de allerbeste kwaliteit, een goede service, concurrerende prijzen, en FSC gekeurd.

Onze houtproducten leveren wij in doorgaande lamellen en in vingerlas. Massief tot en met 40 mm. dik, te bestellen in vier verschillende standaarddiktes. Tussenliggende diktes zijn verkrijgbaar op aanvraag. Ook voor tafelbladen van kopshout bent u bij ons aan het juiste adres. In eiken direct online bij ons te bestellen, en op aanvraag in een andere houtsoort leverbaar. Stel dus eenvoudig zelf uw tafel samen, in de afmeting en vorm die u voor ogen heeft, inclusief een modern of juist klassiek stalen of houten onderstel dat goed bij u past !

 

 

 

tafel met afgeronde hoeken op maat

Tafel met afgeronde hoeken op maat

Mooi Slavonisch eiken, maar eventueel ook andere houtsoorten: QATRINA maakt het allemaal op maat ! 

Waarom zou u zich vermoeien met (weer) een bezoek aan de meubelboulevard met haar standaardtafels ? Dat is toch niet meer van deze tijd ?! Bestel gewoon vanuit uw luie stoel thuis een nieuwe tafel. Massief verkrijgbaar in doorgaande lamel en vingerlas, maar ook in het exclusieve kopshout.

Op onze website treft u ook nog een groot aantal stalen en houten onderstellen, zodat u uw tafel helemaal zelf compleet kan maken. Mocht u hierbij hulp nodig hebben, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafel met afgeronde hoeken op maat ?