tafel eiken epoxy

tafel eiken epoxy

Tafel eiken epoxy bestelt u natuurlijk bij QATRINA !

Bent u op zoek naar een echte special ? Denk dan eens aan een tafel eiken epoxy ! Absoluut uniek en helemaal van deze tijd ! Een tafel eiken epoxy is een ware blikvanger. De prachtige rustiek eiken delen zijn stuk voor stuk speciaal geselecteerd op vorm, en zodanig verlijmd dat er open ruimtes tussen de delen ontstaan. Deze open ruimtes worden opgevuld met transparante epoxy.

Eettafels zorgen voor een warme huiselijke sfeer. Het is de plek om gauw nog even het laatste nieuws te lezen, voor een gezellig ontbijt, de lunch en het diner, of simpelweg een rustmomentje met een kop koffie of thee. Een eettafel vervang je dan ook niet zomaar: je raakt hieraan gehecht. Hiervoor zoek je iets unieks, iets dat echt helemaal bij je past.

Onze eiken epoxy tafelbladen hebben allemaal een natuurlijke boomstamrand, en bestaan uit fraaie brede rustieke eiken lamellen van ongeveer 38mm dik. Ieder blad is uniek !

U kunt u bij ons een onbehandeld of een behandeld blad bestellen. Wilt u een gekleurd blad, dan kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • pure behandeling; transparante olie, mat. Hierdoor wordt het eiken wat donkerder van kleur.
  • invisible behandeling: transparante olie, mat met een klein witpigment. Hierdoor behoudt het eiken zijn natuurlijke kleur.
  • black: de donkerste behandeling waarbij de houtnerf zichtbaar blijft.
  • sky grey: het eiken krijgt een grijzige nuance.
sky grey
black

– stoere tafelbladen
– unieke exemplaren
– opgevuld met transparante epoxy
– vervaardigd uit rustiek eiken
– grote noesten zijn opgevuld, soms ook met blokjes hout
– met natuurlijke boomstamrand
– breedte ca 100cm (+/- 10mm i.v.m. de oneffen rand)

 

budget tafelbladen

 

tafel eiken epoxy

Gekleurd of onbehandeld 

Heeft u twee rechterhanden ? Dan is het een fluitje van een cent om het blad zelf te behandelen met een deugdelijke olie of lak.  Let op: Het is heel belangrijk dat het tafelblad in zijn geheel wordt ‘inpakt’ in olie of lak omdat anders de kans groot is dat het gaat kromtrekken. Dus niet vergeten ook de onderkant te behandelen.
Wij werken met een twee-componenten olie, eventueel voorzien van een kleurpigment. Een flacon olie kunnen wij tegen een geringe meerprijs eventueel aan uw bestelling toevoegen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Hebt u liever dat wij het tafelblad alvast behandelen ? Dat kan: de meerprijs voor behandeling met een invisible tweecomponenten olie bedraagt € 185,00 incl. 21% btw.

Tafelbladen eiken epoxy zijn leverbaar zolang de voorraad strekt !

Bent u geïnteresseerd in een tafel eiken epoxy ?

 

budget tafelbladen