stoer stalen onderstel voor buiten

design onderstel

Een stoer stalen onderstel voor buiten ? Bestel het gemakkelijk online bij QATRINA !

Een stoer stalen onderstel voor buiten is bij QATRINA verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen. Leverbaar in poedercoat RAL standaard, industriële look en poedercoat RAL fluweel. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Wij leveren uitsluitend stalen onderstellen die in zijn geheel zijn gepoedercoat. Poedercoat geeft een veel mooier, maar vooral sterker product dan een (veel goedkoper) stalen onderstel dat is gelakt. Poedercoat onderstellen zijn hierdoor ook gewoon buiten toepasbaar.

Een poedercoat RAL standaard onderstel is in een zachte zijdeglans standaard ral kleur gespoten. De lasnaden zijn bij deze onderstellen niet meer zichtbaar, omdat deze helemaal glad geslepen zijn.
Onderstellen in RAL fluweel hebben een matte, fluweelachtige uitstraling.
Industriële onderstellen worden, na het benodigde laswerk, niet verder afgewerkt. Hier wordt uitsluitend een laagje transparante poedercoat over het staal gespoten. Dit is nodig om het staal tegen invloeden van buitenaf te beschermen, en voorkomt onder andere roestvorming. Onderstellen in een industriële look zijn op dit moment erg in trek.

Het stoer stalen onderstel voor buiten is door onze leveranciers vakkundig gelast en gepoedercoat. Het eindresultaat is een hoogwaardig product, waar u nog jaren plezier aan zult beleven.

Zoekt u toevallig een onderstel met afwijkende afmetingen ?. Dan kunnen wij u vaak wel verder helpen, want veel onderstellen zijn ook leverbaar in andere maten. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

 

stoer stalen onderstel voor buiten

 

Heel veel stalen onderstellen, verkrijgbaar in verschillende ral kleuren 

Onze stalen onderstellen en tafelpoten zijn te bestellen in vijf standaard RAL kleuren. Weet u eigenlijk wat dat betekent, RAL ?

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaande afbeelding)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaande afbeelding)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaande afbeelding)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaande afbeelding)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaande afbeelding)

 

    

  

 

Veel andere (RAL) kleuren zijn doorgaans ook mogelijk, maar houd u dan wel rekening met een kleine meerprijs. Onze leveranciers kunnen natuurlijk niet alle ral kleuren altijd op voorraad hebben. Neem vooraf dus even contact met ons op, indien u graag een afwijkende kleur zou willen bestellen.

Bij ons vindt u kant en klare tafelpoten en onderstellen in staal, maar ook in hout. Veelal op aanvraag ook in andere afmetingen leverbaar. Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een stoer stalen onderstel voor buiten ?