Stoel met goudkleurig frame

Bent u op zoek naar een stoel met goudkleurig frame? Bij QATRINA vindt u die!

Qatrina heeft een prachtige collectie moderne stoelen in allerlei kleuren. Hier zit ook een serie bij met stalen frames. Zowel in zwart frame als in stoel met goudkleurig frame leverbaar. De eettafel kuipstoel Velvet is een moderne stoel met een luxe uitstraling. Dat maakt het dan ook de topper van nu. Met zijn velours zitting en stalen frame is de Velvet precies wat elk interieur elegant en uniek maakt. Verkrijgbaar in heel veel kleuren dus mix and match voor het ultieme resultaat!

 

De keukentafel is het hart van het huis. Dan wilt u daar natuurlijk ook lekker zitten op een comfortabele stoel. Want weet u wel hoeveel tijd u in de keuken doorbrengt? Deze stoel met goudkleurig frame staat garant voor een avond zitcomfort.  En hoe leuk is het om meerdere kleuren bij elkaar te zetten? De velvet vindt u in de categorie eettafelstoelen. Ga voor goud!

Kijk gauw in onze collecties eettafelstoelen of zo u wilt, bij de collectie stoelen met armleuning.

 

 

oranje stoel gele stoel

Aantrekkelijke prijzen

Omdat wij geen showroomkosten hebben, kunnen wij deze stoel met goudkleurig frame verrassend laag aanbieden voor de uitstekende kwaliteit die we leveren.

 

Verschillende modellen

Mocht je er niet van overtuigd zijn of je een stoel zonder armleuning wilt, dan kun je bij de collectie met armleuning kijken. We hebben helaas (nog) geen modellen met goudkleurig frame in deze categorie. Er is volop variatie tussen modellen met of zonder armleuning, en het overgrote deel van onze eettafelstoel modellen is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Gecapitonneerde stoelen of stoelen met een los kussen, moderne en klassieke eetkamerstoelen, comfortabele kuipstoelen, met en zonder armleuning, Ook modellen voor (semi) buitengebruik ontbreken niet.

 

Vul je bestelling aan en bespaar op transportkosten

Bestel gelijk ook een nieuw tafelblad of een nieuw onderstel bij QATRINA, dan betaal je maar eenmaal transportkosten.

 

Bent je geïnteresseerd in onze velvet stoel met goudkleurig frame?