stalen tafelonderstel

industrieel onderstel op maat

Een mooi stalen tafelonderstel bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Een stalen tafelonderstel is bij QATRINA leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Naast poedercoat standaard, kunt u bij ons de stalen onderstellen ook bestellen in industriële look en in fine structure / fluweel. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Bij de uitvoering in poedercoat standaard worden de stalen onderstellen in een zijdeglans kleur gecoat en worden de lasnaden gladgeslepen, zodat deze als zodanig niet meer zichtbaar zijn.
Dit gebeurt ook bij de uitvoering in fine structure / fluweel, deze uitvoering heeft daardoor een meer matte uitstraling.
De industriële look daarentegen is juist niet verder afgewerkt en oogt zeer robuust. Hier is alleen een blanke transparante poedercoat laag over het staal aangebracht.

De industriële uitvoering is op dit moment verreweg de meest gevraagde uitvoering voor een stalen tafelonderstel.

Zoekt u speciale afmetingen voor uw stalen tafelonderstel die niet op onze site staan ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit.

Wist u dat wij uitsluitend stalen onderstellen in poedecoat leveren ? Deze geven een beduidend mooier eindresultaat dan (veel goedkopere) gelakte stalen onderstellen. Dus neem even een kijkje op onze website !

 

 

 

stalen onderstel op maat

Stalen tafelonderstel

 

Leverbare kleuren

Standaard zijn onze stalen tafelpoten en onderstellen in vijf verschillende RAL kleuren leverbaar. Wat is dat eigenlijk, RAL ?

Wij bieden onze stalen tafelpoten en onderstellen aan in de onderstaande RAL kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaande afbeelding)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaande afbeelding)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaande afbeelding)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaande afbeelding)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaande afbeelding)

 

   

 

 

Eventuele andere (RAL) kleuren voor de stalen onderstellen kunnen wij wel leveren, maar dan moet u wel rekening houden met een toeslag. Neem in dat geval even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Stop maar met verder zoeken, want QATRINA beschikt over een breed scala aan fraaie stalen onderstellen voor redelijke prijzen.

 

Bent u geïnteresseerd in een stalen tafelonderstel ?