stalen salontafel driekwartrond

ronde salontafelonderstellen

Een verfijnde stalen salontafel driekwartrond bestelt u natuurlijk bij QATRINA

Wij leveren hem kant en klaar, en eventueel ook op maat gemaakt: een stalen salontafel driekwartrond. Op onze website treft u salontafel onderstellen in vele modellen en mogelijke afwerkingen. Standaard te bestellen in zijdeglans poedercoat zwart of wit, in zilverantiek en in het fraaie old steel. Op aanvraag buiten onze website om ook verkrijgbaar in nikkel, rvs, messing, koper, chroom, en black chroom. Op onze website vindt u meer informatie.

Onze stalen salontafel driekwartrond is op zichzelf al een waar kunstwerkje, gemaakt en afgewerkt door onze vaste producenten. De onderstellen Hiske en Wiske zijn te bestellen in een gesloten en in een driekwart open uitvoering. Beide zijn prachtig te combineren, doordat ze door hun verschillende uitvoering en hoogte over en onder elkaar te schuiven zijn.

Ook voor een bijpassend (rond) tafelblad bent u bij QATRINA aan het juiste adres: klik hier voor een rond blad van massief hout. Fraaie salontafel sets compleet met keramiek blad, vindt u hier.

Heeft u vragen, of komt u er alleen niet uit ? Neem dan even contact met ons op.

 

stalen salontafel driekwartrond
Hiske en Wiske (rond en 3/4 rond)

 

stalen salontafel driekwartrond
Set Maaike

 

 

 

stalen salontafel driekwartrond

Stalen salontafel driekwartrond

 

Kant en klaar, maar ook maatwerk is mogelijk 

Kant en klare modellen, leverbaar in de meest gangbare afmetingen en fraaie afwerkingen. U zoekt een onderstel in een afwijkende maat ? Neem dan contact met ons op, want maatwerk behoort in veel gevallen tot de mogelijkheden. Standaard leveren wij onze onderstellen in poedercoat zwart of wit. Veel modellen zijn naast de standaard poedercoatkleuren zwart en wit, ook leverbaar in old steel en zilver antiek, en op aanvraag buiten de website om, ook nog in koper, rvs, nikkel, chroom, messing of een andere RAL kleur. Mocht u speciale wensen hebben of meer informatie willen, neem dan even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA.

 

Bent u geïnteresseerd in een stalen salontafel driekwartrond?