stalen salontafel 3/4 rond

stalen salontafel driekwartrond

Een stalen salontafel 3/4 rond bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Bent u ook helemaal klaar met dat gesjouw over de meubelboulevard, op zoek naar een stalen salontafel 3/4 rond ? Neem dan eens een kijkje op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA ! Wij leveren salontafels kant en klaar, maar eventueel ook op maat voor u gemaakt: Salontafels in vele modellen en in diverse afwerkingen verkrijgbaar. Standaard leverbaar in zijdeglans poedercoatkleur wit of zwart, zilverantiek en in old steel afwerking. Buiten de website om op aanvraag ook nog leverbaar in rvs, nikkel, koper, messing, chroom, en black chroom. Kijk even op onze website voor meer informatie.

Een stalen salontafel 3/4 rond wordt door onze vaste producenten met veel zorg gelast en verder afgewerkt: een absoluut kwaliteitsproduct ! Onze onderstellen Hiske en Wiske bijvoorbeeld, zijn te bestellen in zowel een gesloten als en in een driekwart open uitvoering. Prachtig met elkaar te combineren, doordat ze door hun verschillende afmetingen, uitvoering en hoogte over en onder elkaar te plaatsen zijn. Een bijpassend massief houten blad bestelt u er heel eenvoudig zelf online bij. Klik hier voor onze ronde tafelbladen in massief eiken. Andere houtsoorten leveren wij ook, maar op aanvraag. Kant en klare salontafels compleet met bijpassend keramiek tafelblad vindt u hier. Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie ? Neem dan even contact met ons op: wij helpen u graag.

 

 

 

stalen salontafel 3/4 rond

Stalen salontafel 3/4 rond

 

Kant en klare onderstellen, maar in veel gevallen is op maat gemaakt ook mogelijk

Salontafels leveren wij in de meest gangbare afmetingen en in meerdere fraaie afwerkingen. U bent op zoek naar een onderstel met afwijkende afmetingen ? Neem dan even contact met ons op, want veel onderstellen kunnen wij eventueel ook op maat voor u maken.

Standaard leveren wij in poedercoat zwart of wit, in zilverantiek en in old steel. Op aanvraag is koper, rvs, nikkel, chroom, black chroom, messing of een andere RAL kleur ook mogelijk. Heeft u specifieke wensen of wilt u graag meer informatie ?  Neem dan even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een stalen salontafel 3/4 rond?