stalen onderstellen

design onderstel

U bent op zoek naar stalen onderstellen ? Bestel ze voordelig online bij QATRINA !

Prachtige stalen onderstellen zijn bij ons leverbaar in drie verschillende poedercoat uitvoeringen. U kunt een keuze maken uit poedercoat RAL standaard, een industriële look en RAL fluweel, ook wel fine structure genoemd.

Onderstellen gespoten in RAL standaard hebben een zijdeglans kleur. De lasnaden zijn hierbij glad weggeslepen, en als zodanig niet meer zichtbaar. De uitvoering in RAL fluweel heeft juist een matte, wat meer fluweelachtige afwerking.
De industriële look oogt onafgewerkt: over het onderstel wordt alleen een laag blanke poedercoat gespoten. De lasnaden worden niet weggeslepen. Op dit moment is er erg veel vraag naar deze variant.

Alle door ons geleverde stalen onderstellen worden door onze producenten vakkundig gelast en gepoedercoat tot een absoluut hoogwaardig product dat ook geschikt is voor buiten op uw terras.

U zoekt een onderstel met afmetingen die niet op onze website staan ? Neem dan even contact met ons op, want veel van onze onderstellen kunnen wij ook op maat voor u maken. bij QATRINA is heel veel mogelijk, dus wij kunnen u vast wel verder helpen.

Stop dus maar met zoeken, want bij QATRINA vindt u vast wel wat u zoekt.

 

 

 

 

stalen onderstellen

 

Een stalen onderstel in meerdere kleuren te bestellen

Wij leveren onze stalen onderstellen en tafelpoten standaard in vijf verschillende veelgevraagde RAL kleuren. Weet u waar dat eigenlijk voor staat, RAL ?

Onderstaand treft u een overzicht van onze standaard RAL kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaand)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaand)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaand)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaand)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaand)

 

    

  

 

Staat de door u gewenste kleur er niet bij ? Neem dan even contact met ons op, want in veel gevallen kunnen wij u wel verder helpen.

Wij leveren kant en klare tafelonderstellen en tafelpoten in staal, maar ook in hout. Liever een houten onderstel ? Klik dan hier.

 

Bent u geïnteresseerd in onze stalen onderstellen ?