stalen onderstel voor buiten

design onderstel

Een stalen onderstel voor buiten, bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Een mooi stalen onderstel voor buiten leveren wij in drie variaties. U kunt kiezen uit poedercoat RAL standaard, industriële look en poedercoat RAL fluweel. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Onze stalen onderstellen zijn allemaal gepoedercoat. Dit geeft een beduidend mooier en sterker eindresultaat dan een (veel goedkoper) gelakt stalen onderstel. Poedercoat onderstellen zijn daardoor ook veel beter geschikt om buiten toe te passen.

Een onderstel in poedercoat RAL standaard wordt in een mooie zachte zijdeglans kleur gespoten. De lasnaden zijn hier niet meer zichtbaar, omdat ze helemaal glad geslepen zijn.
De uitvoering in RAL fluweel heeft daarentegen een meer matte, fluweelachtige structuur.
Bij een industriële look zijn de onderstellen niet verder afgewerkt. Er wordt alleen een dunne laag transparante poedercoating over het staal gespoten. Dit beschermt het staal tegen invloeden van buitenaf, en voorkomt onder andere roestvorming. Onderstellen met een industriële uitstraling zijn op dit moment erg gewild.

Het stalen onderstel voor buiten wordt door onze vaste leveranciers vakkundig gelast en gepoedercoat tot een deugdelijk eindproduct.

U bent op zoek naar een onderstel met speciale afmetingen ?. Dan kunnen wij u misschien wel verder helpen, want veel van onze onderstellen zijn ook leverbaar in afwijkende maten. Neem even contact op voor de mogelijkheden, wij helpen u graag

 

 

 

moderne stalen tafelpoten

 

Onderstellen leverbaar in verschillende fraaie poedercoat kleuren 

Wij leveren onze stalen tafelpoten en onderstellen in vijf verschillende standaard RAL kleuren. Weet u eigenlijk wat dat betekent, RAL ?

U kunt een keuze maken uit de onderstaande RAL kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaande afbeelding)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaande afbeelding)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaande afbeelding)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaande afbeelding)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaande afbeelding)

 

    

  

 

Veel andere (RAL) kleuren zijn meestal wel leverbaar, maar dan dient u wel rekening te houden met een (geringe) meerprijs. Neem hiervoor even contact met ons op.

QATRINA levert kant en klare tafelpoten en onderstellen in staal, maar ook in hout. Veel van onze onderstellen zijn ook in andere afmetingen leverbaar. Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in een stalen onderstel voor buiten ?