stalen koffietafel eiken blad

eiken tafelblad op maat

Een hedendaagse stalen koffietafel eiken blad van QATRINA 

Zoekt u een hedendaagse stalen koffietafel eiken blad ? Kijk dan eens op onze website, want QATRINA levert een heleboel kant en klare koffietafels uit voorraad. De voorraadtafels worden compleet met een massief eiken tafelblad van ongeveer 2 cm. dik geleverd. Het blad is reeds behandeld met een beschermlaag tegen vuil en vocht en dus klaar voor gebruik.

Wij kunnen de koffietafels direct uit voorraad leveren: zo hebt u uw bestelling doorgaans al binnen een (werk)week in uw bezit. Zoekt u een afwijkend model dat niet op onze website staat ? Neem dan even een kijkje bij onze categorie ‘stalen salontafelonderstellen‘.

Onze koffietafels uit voorraad zijn leverbaar met een stalen onderstel in zwart poedercoat en worden compleet geleverd met tafelblad. Sommige modellen komen al helemaal gereed uit de verpakking en bij sommige moet de tafel nog in elkaar gezet worden, maar dat is een fluitje van een cent.

Wilt u liever een andere kleur dan zwart ? Dat kan, maar alleen indien u kiest voor een los onderstel: onze kant en klare tafels zijn helaas alleen in zwart poedercoat leverbaar.

Door ware vakmensen gemaakt: u krijgt met een stalen koffietafel eiken blad van QATRINA gegarandeerd een kwaliteitsproduct geleverd ! Wilt u liever iets anders dan een houten blad ? Kijk dan ook even bij onze kant en klare salontafels met een keramiek blad. Klik hier of neem contact met ons op voor meer info. We zijn bereikbaar per mail en telefoon.

 

 

 

stalen koffietafel eiken blad

koffietafel Britt

 

Staal met hout: een tijdloze combinatie 

Stalen koffietafels helemaal compleet met een 2 centimeter dik eiken tafelblad, maar u kunt ook zelf uw koffietafel bij ons samenstellen. Kies daarvoor het gewenste stalen onderstel en bestel er zelf een bijpassend houten blad bij. Het kan allemaal via onze online webshop: u hoeft er de deur niet voor uit !
Losse onderstellen leveren wij in een aantal veelgevraagde RAL kleuren. Wilt u een zelf ontworpen koffietafel laten maken ? Bel of mail ons dan even, want maatwerk is in veel gevallen ook mogelijk.

Online in onze webshop bestelt u eenvoudig zelf een Slavonisch eiken tafelblad in vingerlas, doorgaande lamel en in het prachtige kopshout. Andere houtsoorten zijn mogelijk, maar alleen op aanvraag. Klik hier voor onze tafelbladen op maat en hier voor onze andere houtsoorten.

Bent u geïnteresseerd in een stalen koffietafel eiken blad ?