salontafelonderstellen

salontafelonderstellen

Moderne en klassieke salontafelonderstellen van QATRINA 

Mooie salontafelonderstellen bestelt u heel eenvoudig en voordelig online bij QATRINA. Onze stalen salontafelonderstellen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen leverbaar in meerdere afwerkingen. Online in onze webwinkel heeft u de keuze uit een fraaie afwerking in zijdeglans poedercoat wit of zwart, in zilverantiek, of in het exclusieve old steel. Op aanvraag leveren wij onze salontafelonderstellen ook in prachtig koper, rvs, nikkel, chroom, black chroom en messing. Neem hiervoor even contact met ons op.

Fraaie stalen salontafelonderstellen, vakkundig door onze vaste producent vervaardigd en verder afgewerkt. Een breed scala aan stalen salontafelonderstellen, zodat er vast wel een onderstel voor u bijstaat. Neem eens een kijkje op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Uiteraard kunnen wij onze onderstellen maar in een aantal gangbare afmetingen via de website aanbieden. Mocht u echter op zoek zijn naar een onderstel in andere afmetingen, dan is dat veelal wel mogelijk, want veel van onze onderstellen kunnen wij op aanvraag ook op maat maken. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.

 

 

 

salontafelonderstellen

Salontafelonderstellen

 

Stalen salon tafelonderstellen kant en klaar, maar vaak ook op maat te bestellen 

Via onze website leveren wij een ruim aantal zowel moderne als klassieke onderstellen, in diverse gangbare afmetingen en in verschillende afwerkingen leverbaar. Staan de afmetingen die u zoekt er niet bij ? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen ook veel voor u op maat maken.

Onze stalen salontafel onderstellen leveren wij online in de webshop in mooi zijdeglans poedercoat wit of zwart, in old steel en in zilver antiek. Op aanvraag echter ook leverbaar in koper, in rvs, in nikkel, in chroom. in messing of in een andere RAL kleur dan wit of zwart. Neemt u daarvoor even contact met ons op. Wij nemen dan de mogelijkheden even met u door.

Wij staan voor een goede service, uitsluitend de beste kwaliteit, en redelijke prijzen. Daarom QATRINA.

 

Bent u geïnteresseerd in mooie salontafelonderstellen ?