salontafelonderstel

salontafelonderstellen

Een schitterend salontafelonderstel bestelt u natuurlijk bij QATRINA 

Bestel het gewoon voordelig online bij QATRINA: een schitterend salontafelonderstel. Wij leveren stalen salontafelonderstellen in verschillende modellen en meerdere afwerkingen. Direct via onze website kunt u kiezen uit een fraaie afwerking in poedercoat wit of zwart, zilverantiek, of old steel. Op aanvraag zijn onze salontafelonderstellen ook leverbaar in koper, rvs, nikkel, chroom, black chroom en messing.

Het salontafelonderstel wordt vakkundig door onze producenten gelast en daarna verder afgewerkt in een van de hierboven aangegeven uitvoeringen. Bij ons vindt u een breed scala aan stalen salontafelonderstellen, dus er staat vast wel een onderstel naar uw smaak tussen.

Het is natuurlijk mogelijk dat net de door u gezochte afmetingen er niet bij staan. In veel gevallen geen probleem, want wij kunnen de onderstellen meestal ook op maat voor u maken. Bent u dus op zoek naar een onderstel dat afwijkt van onze standaardafmetingen, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

salontafelonderstel

Salontafelonderstel

 

Een stalen salontafel onderstel, gewoon helemaal kant en klaar, maar ook op maat is vaak mogelijk 

In onze webwinkel vindt u een ruim aanbod aan moderne en klassieke onderstellen, in meerdere gangbare afmetingen en in verschillende afwerkingen leverbaar. Staat de door u gezochte afmeting er niet bij ? Neem dan contact met ons op, want in veel gevallen is maatwerk ook mogelijk.

Een ruime keuze, en eventueel op maat voor u gemaakt, in verschillende afwerkingen. Onze onderstellen leveren wij standaard in mooi zijdeglans poedercoat wit of zwart, in old steel en in zilver antiek. Op aanvraag ook te bestellen in koper, in rvs, in nikkel, in chroom. in messing of in een andere RAL kleur dan wit of zwart. Neem hiervoor even contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoon of mail.

Waarom u voor QATRINA zou moeten kiezen ? Omdat wij staan voor een goede service, uitsluitend de beste kwaliteit, maar dan wel voor redelijke prijzen.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi salontafelonderstel ?