salontafelonderstel rvs

salontafelonderstel rvs

Een fraai salontafelonderstel rvs ? Bestel het eenvoudig bij QATRINA 

Ook zo’n hekel aan dat gesjouw over de meubelboulevard op zoek naar een salontafelonderstel rvs ? Bestel het dan heel gemakkelijk en voordelig bij QATRINA. Bij ons vindt u onderstellen voor salontafels in meerdere modellen en afwerkingen. Standaard te bestellen in mooi poedercoat zwart of wit, in zilverantiek, of in old steel. Op aanvraag echter ook leverbaar in rvs, koper, nikkel, chroom, black chroom en in messing.

Een door onze leveranciers gegarandeerd vakkundig geproduceerd en afgewerkt salontafelonderstel rvs. Op onze website treft u een breed assortiment aan onderstellen, zodat het onderstel waar u naar op zoek bent er vast wel tussen staat.

Op onze website kunnen wij uiteraard niet alle denkbare afmetingen aanbieden. Wij bieden daarom een aantal gangbare afmetingen aan. Het kan dus voorkomen dat de afmetingen die u wenst er net niet tussen staan. Geen probleem, want een groot deel van onze onderstellen kunnen wij desgewenst ook op maat maken. Bent u dus op zoek naar een afwijkend onderstel, neemt u dan even contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden even met u door.

 

 

 

salontafelonderstel rvs

Salontafelonderstel rvs

 

Een prachtig tafelonderstel, al helemaal kant en klaar, maar maatwerk is meestal ook mogelijk

U treft op onze website bij de categorie stalen onderstellen een meer dan ruim aanbod van moderne en klassieke onderstellen, in meerdere gangbare afmetingen en afwerkingen leverbaar. Staat de door u gewenste afmeting er niet bij ? Neem dan gerust meteen even contact met ons op: wij helpen u graag verder.

Op aanvraag op maat gemaakt is in veel gevallen mogelijk, en verkrijgbaar in meerdere fraaie afwerkingen. Standaard afgewerkt in poedercoat wit of zwart, in old steel of in het prachtige zilver antiek, maar op aanvraag ook te bestellen in rvskopernikkelchroom, messing of eventueel een andere poedercoat RAL kleur. Neem even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi salontafelonderstel rvs ?