salontafel rond

salontafel rond

Bestel voordelig een salontafel rond bij QATRINA

In de stromende regen met z’n allen de meubelboulevard afstruinen voor een salontafel rond ? Dat is toch niet meer van deze tijd !? QATRINA levert online onder meer prachtige stalen salontafels en losse salontafel onderstellen. Op onze website treft u een groot aanbod, dus neem gerust even een kijkje, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Online leveren wij kant en klare salontafels, maar ook losse onderstellen. Daarbij is maatwerk meestal ook mogelijk. De stalen salontafels leveren wij in meerdere modellen, en in verschillende fraaie afwerkingen. Het overgrote deel van onze salontafels leveren wij in poedercoat wit of zwart, in zilver antiek en in prachtig old steel. Op aanvraag echter ook te bestellen in rvs, koper, nikkel, messing, chroom, en black chroom. Kijk voor meer informatie even bij de desbetreffende producten op onze website.

Professioneel gelast en afgewerkt: een salontafel rond van QATRINA is absoluut een blikvanger in uw woonhuis. Onze salontafelonderstellen Hiske en Wiske zijn bijvoorbeeld te bestellen in een ronde en in een driekwart ronde uitvoering, en zijn zodoende heel goed te combineren door ze onder en over elkaar te schuiven. Een mooi eikenhouten blad kunt u er heel eenvoudig zelf bij bestellen in onze webwinkel. Klik hier voor onze massief eiken tafelbladen. Maar ook andere houtsoorten zijn leverbaar: deze leveren wij op aanvraag. Onze fraaie salontafels compleet met keramiek blad treft u hier. Heeft u (nog) vragen ? Neem dan even contact met ons op. U kunt ons bereiken per mail en telefoon.

 

 

 

salontafel rond

Salontafel rond en driekwartrond

 

Een los onderstel, kant en klaar, en evt. ook nog op maat gemaakt 

Losse onderstellen, kant en klare salontafels: QATRINA heeft het allemaal. Ook de afwerking bepaalt u zelf. De gewenste afmeting staat er niet bij ? Geen nood: veel van onze onderstellen kunnen wij ook op maat voor u maken, dus neem gewoon even contact met ons op. De meeste onderstellen leveren wij in poedercoat zijdeglanskleur wit of zwart, in exclusief zilverantiek of in het klassiek ogende old steel. Op aanvraag kunnen wij de onderstellen ook leveren in koper, rvs, nikkel, chroom, black chroom, messing of een andere gewenste RAL kleur.

 

Bent u geïnteresseerd in een salontafel rond?