salontafel onderstellen rond

ronde salontafelonderstellen

Mooie salontafel onderstellen rond bestellen ? Welkom bij QATRINA ! 

Op zoek naar salontafel onderstellen rond ? Wij heten u van harte welkom ! Bij QATRINA vindt u salontafel onderstellen in meerdere fraaie modellen en in schitterende afwerkingen. Leverbaar in zijdeglans poedercoat wit of zwart, in exclusief zilverantiek, en in prachtig old steel. Op aanvraag ook verkrijgbaar in messing, koper, nikkel, rvs, chroom, en black chroom. Bekijk de verschillende mogelijkheden per model.

De salontafel onderstellen rond worden door onze vaste producenten gemaakt en afgewerkt. De ronde tafel onderstellen Hiske en Wiske zijn te bestellen in een gesloten of in een driekwart open model. Deze zijn prachtig te combineren omdat ze over en onder elkaar geschoven kunnen worden door de verschillende hoogtes. Ook een bijpassend rond tafelblad bestelt u eenvoudig bij QATRINA. Klik hier voor een tafelblad van eikenhout, of neem even contact op indien u hulp nodig heeft. Kant en klare salontafelsets met keramiek blad, vindt u hier.

 

salontafel onderstellen rond
Onderstel Hiske en Wiske

Of misschien de salontafel set Maaike?

salontafel onderstellen rond
Onderstellen set Maaike

 

Wij hebben voor u de veel gevraagde afmetingen alvast geselecteerd, want het is onmogelijk om alle denkbare afmetingen aan te bieden. Er bestaat dus een kans dat de afmetingen die u zoekt er net niet bij staan. Dat hoeft niet meteen een probleem te zijn, want wij kunnen een groot deel ook op maat maken. Zoekt u dus een afwijkende maat, neem dan even contact met ons op.

 

 

 

salontafel onderstellen rond

Salontafel onderstellen rond

 

Tafel onderstellen kant en klaar, maar op aanvraag ook op maat te bestellen

Online vindt u een groot aantal modellen, te bestellen in gangbare afmetingen en mooie afwerkingen. U zoekt een andere afmeting ? Neem dan even contact met ons op.
Schitterende salontafel onderstellen leverbaar in zijdeglans poedercoat wit of zwart. Daarnaast zijn veel modellen ook te bestellen in old steel en zilver antiek, of in exclusief koperrvsnikkelchroom, messing of gewoon in een andere RAL kleur. Specifieke wensen ? Neem even contact met ons op per mail of telefoon.

QATRINA, omdat wij staan voor een goede service en topkwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in onze salontafel onderstellen rond?