salontafel onderstel rvs

salontafelonderstel rvs

Een salontafel onderstel rvs: bestel het gemakkelijk bij QATRINA 

Wordt u ook zo moe van al dat gesjouw door meubelwinkels op zoek naar een salontafel onderstel rvs ? Bij QATRINA bestelt u het heel eenvoudig online. Wij leveren onderstellen voor salontafels in diverse uitvoeringen en afwerkingen. Standaard leveren wij onderstellen in poedercoat zwart of wit, in zilverantiek, of in old steel. Op aanvraag zijn onze onderstellen echter ook verkrijgbaar in rvs, koper, nikkel, chroom, black chroom en in messing.

Wij zorgen ervoor dat het salontafel onderstel rvs vakkundig door onze leveranciers geproduceerd en afgewerkt wordt. Wij hebben gekozen voor een breed assortiment, zodat hetgeen u zoekt er vast wel bij staat.

Helaas kunnen wij natuurlijk niet alle afmetingen via onze website aanbieden, dus kan het voorkomen dat de afmeting die u zoekt er nou net niet bij staat. Dat hoeft in veel gevallen geen probleem te zijn, want veel van onze onderstellen kunnen wij op maat voor u maken. Bent u dus op zoek naar een onderstel dat afwijkt van onze standaardafmetingen, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

salontafel onderstel rvs

Salontafel onderstel rvs

 

Een fraai salontafelonderstel, kant en klaar, maar ook maatwerk is in veel gevallen mogelijk

Op onze site treft u een breed scala aan verschillende modellen onderstellen, in diverse afmetingen en afwerkingen leverbaar. Staat de door u gewenste afmeting en/of afwerking er niet bij ? Neem dan even contact met ons op, want bij QATRINA is heel veel mogelijk.

Een ruime keuze aan modellen die veelal ook op maat gemaakt kunnen worden, en in meerdere afwerkingen verkrijgbaar zijn. Onze salontafel onderstellen leveren wij standaard in poedercoat zwart of wit, in old steel en in zilver antiek, maar op aanvraag zijn deze ook leverbaar in rvskopernikkelchroom, messing of een willekeurige andere RAL kleur. Neem hiervoor gerust contact met ons op, want wij staan voor u klaar.

Waarom dus verder zoeken in die saaie meubelwinkels ? Bij QATRINA vindt u vast wel wat u zoekt !

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi salontafel onderstel rvs ?