salontafel onderstel nikkel

salontafelonderstel nikkel

Een mooi salontafel onderstel nikkel bestelt u gemakkelijk bij QATRINA 

Ook helemaal klaar met dat gesjouw over de meubelboulevard op zoek naar een mooi salontafel onderstel nikkel ? Bestel het dan eenvoudig online bij QATRINA ! Wij leveren stalen salontafelonderstellen in veel verschillende uitvoeringen en afwerkingen. Standaard te bestellen in satijnzacht poedercoat zwart of wit, in old steel, of in zilverantiek. Onze salontafel onderstellen zijn daarnaast op aanvraag ook verkrijgbaar in nikkel, in koper, in chroom, in black chroom en in messing.

Vakkundig vervaardigd en afgewerkt: uw salontafel onderstel nikkel is een absoluut hoogwaardig eindproduct, dat uw interieur zeker zal verrijken. Wij bieden op onze website een ruim aanbod aan modellen en afwerkingen, dus hetgeen u zoekt staat er vast wel bij.

Het is voor ons natuurlijk ondoenlijk om alle denkbare afmetingen via onze site aan te bieden. Het kan dus voorkomen dat net de afmeting die u nodig heeft er niet tussen staat. Dit is meestal geen probleem, omdat wij veel van onze onderstellen ook op maat kunnen maken in de afmetingen die u wenst. Neem dus even contact met ons op, wanneer u een onderstel zoekt dat afwijkt van onze standaardafmetingen.

 

 

 

salontafel onderstel nikkel

Salontafel onderstel nikkel (geborsteld)

 

Een stalen onderstel, helemaal kant en klaar, maar ook evt. op maat gemaakt 

Via onze webwinkel leveren wij een groot aantal onderstellen, in meerdere standaardafmetingen en afwerkingen te bestellen. De afmeting en/of afwerking die u zoekt staat er niet bij ? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Een ruime keuze aan salontafelonderstellen die veelal ook nog eens op maat gemaakt kunnen worden, en in veel verschillende afwerkingen te bestellen zijn. Standaard zijn onze onderstellen verkrijgbaar in fraai poedercoat zwart of wit, in old steel en in zilver antiek. Op aanvraag echter ook leverbaar in nikkelrvs, in koper, in chroom, in messing of in een andere RAL kleur. Neem gewoon even contact met ons op, dan staan wij u graag te woord.

Zoeken in saaie meubelwinkels ? Dat is toch niet meer van deze tijd ! Bij QATRINA vindt u vast wel wat u zoekt !

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi salontafel onderstel nikkel ?