salontafel onderstel chroom

salontafelonderstel chroom

Een salontafel onderstel chroom bestelt u eenvoudig en voordelig bij QATRINA 

Bent u dat dat gesjouw over de meubelboulevard op zoek naar een salontafel onderstel chroom ook helemaal zat ? Waarom bestelt u het dan niet gewoon online bij QATRINA ! Op onze website vindt u stalen salontafelonderstellen in diverse modellen en afwerkingen. Wij leveren deze onderstellen standaard in prachtig poedercoat zwart of wit, in old steel, of in zilverantiek. Op aanvraag leveren wij deze eventueel ook in chroom, nikkel, koper, black chroom of in messing.

Professioneel vervaardigd en prachtig afgewerkt: uw salontafel onderstel chroom is een echte eyecatcher, die in uw interieur zeker niet zal misstaan. Op onze website treft u een meer dan ruim aanbod aan modellen en mogelijke afwerkingen: wat u zoekt staat er vast en zeker wel bij.

Voor ons is het ondoenlijk om alle denkbare afmetingen van de onderstellen via de website aan te bieden. Het kan dus zijn dat de afmeting die u zoekt er net niet bij staat. Dit is doorgaans echter geen probleem, want veel van onze onderstellen kunnen wij eventueel ook op maat maken, in de door u gewenste afmetingen. Neem in dat geval even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

 

 

 

salontafel onderstel chroom

Salontafel onderstel chroom

 

Een schitterend onderstel, helemaal kant en klaar, maar ook eventueel op maat voor u gemaakt 

Op onze website treft u een groot aantal stalen onderstellen, in meerdere afmetingen en afwerkingen leverbaar. De afmeting en/of afwerking die u zoekt staat er onverhoopt niet bij ? Neem dan gerust even contact met ons op, want de kans is groot dat wij u wel verder kunnen helpen.

Een groot aanbod in salontafel onderstellen die eventueel ook op maat voor u gemaakt kunnen worden, en in diverse afwerkingen leverbaar zijn. Standaard verkrijgbaar in prachtig poedercoat wit of zwart, in old steel en in zilver antiek, en op aanvraag ook in chroomnikkelrvskopermessing of eventueel in een andere RAL kleur. Neemt u gerust contact met ons op, dan kunnen wij u vast wel verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in een salontafel onderstel chroom ?