salontafel 3/4 rond

stalen salontafel driekwartrond

Bestel eenvoudig online een salontafel 3/4 rond bij QATRINA

Sjouwen in weer en wind over de meubelboulevard op zoek naar een salontafel 3/4 rond ? Dat is toch niet meer van deze tijd !? Kijkt u eens op onze website: u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.

Wij leveren kant en klare salontafels, maar maatwerk is in veel gevallen eventueel ook mogelijk. Salontafels leveren wij in veel verschillende modellen en in meerdere fraaie afwerkingen. Zo leveren wij standaard in poedercoat zijdeglans wit of zwart, in zilverantiek of in het chique old steel. De onderstellen zijn op aanvraag ook nog eventueel leverbaar in rvs, koper, nikkel, messing, chroom, en black chroom. Op onze website treft u hierover meer informatie.

Een waar kwaliteitsproduct, met zorg gelast en schitterend afgewerkt: een stalen salontafel 3/4 rond van QATRINA. Onder meer onze salontafelonderstellen Hiske en Wiske zijn verkrijgbaar in een gesloten en in een driekwart open uitvoering. Door hun verschillende uitvoeringen, afmetingen, en hoogte, beide goed te combineren: u schuift ze heel eenvoudig over en onder elkaar.

Een mooi bijpassend massief eikenhouten blad bestelt u er heel eenvoudig en voordelig zelf online bij. Klik hier voor onze ronde tafelbladen op maat in massief eiken. Andere houtsoorten dan eiken zijn ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Kant en klare salontafels met een prachtig keramiek blad vindt u hier. Heeft u een vraag of heeft u een beetje hulp nodig ? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

 

 

 

salontafel 3/4 rond

Salontafel 3/4 rond

 

Een kant en klaar onderstel met of zonder blad, eventueel ook op maat gemaakt 

Wij leveren onze salontafels in diverse gangbare afmetingen. Meerdere afwerkingen zijn mogelijk. Op zoek naar een afwijkende maat ? Veelal geen probleem, want wij kunnen het vaak ook nog voor u op maat maken. Neem hiervoor even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Standaard leveren wij onze salontafels in poedercoat zijdeglans kleur wit of zwart, in zilver antiek en in het fraaie old steel. Op aanvraag is een onderstel in koper, rvs, nikkel, chroom, black chroom, messing of een andere RAL kleur eventueel ook mogelijk. Neem bij speciale wensen even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een fraaie salontafel 3/4 rond?