rustiek eikenhouten tablet

rustiek eikenhouten tablet

Online bestellen: voor een rustiek eikenhouten tablet bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Gemakkelijk en voordelig online bestellen: een rustiek eikenhouten tablet op maat voor u gemaakt ? Dat kan bij QATRINA ! U hoeft er zelf niets meer aan te doen, want met onze professionele freesmachines werken wij tot op de millimeter nauwkeurig ! Onbehandeld of behandeld: beide is mogelijk !

Niets is ons te gek, want u kunt uw tablet ook al direct verder door ons laten bewerken. Het rustiek eikenhouten tablet kunnen wij bijvoorbeeld al voorzien van ronde hoeken of wij frezen er een schuine rand aan. Moet het tablet sparingen krijgen ? Ook dat is helemaal geen probleem: Neem hiervoor even contact met ons op of stuur ons een schetsje met uw wensen. Wij kunnen vrijwel alles voor u realiseren.

De tijd van houtleveranciers afstruinen is nu definitief voorbij: bij QATRINA bestelt u uw tabletten gewoon online op maat gemaakt !
U vindt op onze website vol massief eikenhouten tabletten in drie kwaliteiten: wij leveren knoopvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eikenhouten tabletten. Prachtige massieve tabletten van gestoomd beuken, ongestoomd kersen en exclusief notenhout zijn op aanvraag leverbaar. Bent u op zoek naar een andere houtsoort ? Neem dan nog even een kijkje bij onze categorie overige houtsoorten. Deze kunnen wij bij onze producenten voor u aanvragen.

Massief hout voor interessante prijzen

Alleen het beste hout: wij leveren daarom Slavonisch eiken. Een langzaam groeiende eikensoort afkomstig van de Balkan. Schitterend licht van kleur, oersterk en FSC gecertificeerd. Verkrijgbaar in vingerlas, in doorgaande lamellen en met de hand gemaakt van kopshout.
In doorgaande lamellen kunt u online tot een lengte van 3 meter bestellen. bel of mail ons indien u langere lengtes nodig heeft.

Voordelig op maat voor u gemaakt: tabletten van eikenfineer

Voordelig en helemaal op maat voor u gemaakt: tabletten van dik eikenfineer. Het verschil t.o.v. een massieve uitvoering is nagenoeg niet zichtbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden van dit product ? Kijk dan even op onze website.
U kunt bij ons eikenfineer bestellen in een prachtige kwastvrije en een robuuste rustieke uitvoering. Wij leveren vijf verschillende diktes.

 

 

 

rustiek eikenhouten tablet

Leverbaar uit voorraad in verschillende houtkwaliteiten en diktes: tabletten in standaardafmetingen !

Leverbaar uit voorraad: houten tabletten in diverse standaardafmetingen. Onze eigen professionele koeriersdienst levert ze razendsnel, dus klik hier en bestel vandaag nog, dan kunt u snel aan de slag !

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eikenhouten tablet ?