rustiek eikenhouten paneel

rustiek eikenhouten paneel

Online op maat bestellen bij QATRINA: een prachtig rustiek eikenhouten paneel !

Het kan bij QATRINA: eenvoudig online een rustiek eikenhouten paneel bestellen. Meteen aan de slag ? Dan zit u goed bij QATRINA, want u hoeft er niets meer aan te doen: met behulp van onze supernauwkeurige freesmachines maken wij onze panelen exact op maat. U kunt bij ons behandelde, maar ook onbehandelde panelen bestellen.

Heeft u extra wensen ? Geen enkel probleem, want ook voor extra bewerkingen draaien wij onze hand niet om. Zo kunt u uw rustiek eikenhouten paneel bijvoorbeeld laten voorzien van ronde hoeken met een straal naar keuze, maar ook een verjongde rand rondom is mogelijk. Een speciale vorm of sparingen in het paneel ? Laat u verrassen ! Bel of mail ons gerust even: de mogelijkheden zijn legio !

Bestel uw eikenhouten panelen gewoon online bij QATRINA: u hoeft er de deur niet eens voor uit !
U kunt bij ons terecht voor vol massief eiken panelen in drie prachtige kwaliteiten: wij leveren panelen in foutvrij, licht rustiek en rustiek. Op aanvraag zijn panelen gemaakt van gestoomd beukenhout, ongestoomd kersenhout en notenhout leverbaar.
Neem contact met ons op voor een andere houtsoort, want deze moeten wij bij onze producenten aanvragen. Een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten vindt u hier.

Schitterende eiken panelen voor concurrerende prijzen

Bij QATRINA krijgt u alleen het allerbeste hout: wij werken met Slavonisch eiken, een op kleur en structuur geselecteerde houtsoort afkomstig uit Oost Europa. Slavonisch eiken heeft een fraaie lichte kleur, is keihard en gegarandeerd FSC gecertificeerd. Wij leveren panelen opgebouwd in vingerlas, in doorgaande lamellen en in kopshout. Panelen met doorgaande lamellen zijn online tot maximaal 3 meter lang te bestellen. Langere lengtes op aanvraag.

Voordelige houten panelen van eiken fineer

Sinds kort verkrijgbaar bij QATRINA: voordelige houten panelen van eiken fineer. Kwaliteit voor een betaalbare prijs ! Eiken fineer kunt u bij ons bestellen in een foutvrije en in een licht rustieke eikenkwaliteit in 5 diktes. Kijk voor de verschillende mogelijkheden gerust even op de website bij onze categorie eikenfineer of neem contact met ons op.

 

 

 

rustiek eikenhouten paneel

Panelen in standaardmaten: direct leverbaar uit ons eigen magazijn !

U kunt er binnen een paar dagen mee aan de slag: onze massief houten voorraadpanelen in standaardafmetingen. Tegen kostprijs supersnel door onze professionele koeriersdienst bij u thuis afgeleverd. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog: klik hier.

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eikenhouten paneel ?