rustiek eiken werkblad op maat

rustiek eiken

Een rustiek eiken werkblad op maat gemaakt door QATRINA 

Een fraai rustiek eiken werkblad op maat bestelt u eenvoudig en voordelig vanuit online in onze webshop. Wij maken massief houten panelen, tafelbladen, keukenbladen en werkbladen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Bij QATRINA vindt u geen fineer: wij leveren uitsluitend massief hout.

Een rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig werkblad op maat ? Bij QATRINA is het in zo goed als elke afmeting te bestellen.
Wij werken met vaste leveranciers die de beschikking hebben over computergestuurde houtbewerkingsmachines, waarmee ook de meest uiteenlopende/moeilijke vormen gemaakt kunnen worden. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op per mail of telefoon.

Een rustiek eiken werkblad op maat bestelt u voordelig en helemaal eigenhandig online via onze website. Naast rustiek eiken leveren wij ook foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken. Uiteraard ook helemaal op maat voor u gemaakt.
Andere houtsoorten dan eiken leveren wij ook: kijk hiervoor even op onze website. Wij hebben daar de diverse mogelijkheden even op een rijtje gezet.

Het mooiste hout, een duurzame productie, betaalbare prijzen, en alles FSC gekeurd. Bij QATRINA vindt u het allemaal.

Massief houten werkbladen zijn bij ons te bestellen in doorgaande lamellen, maar ook in de zogenaamde vingerlas uitvoering. Verkrijgbaar tot een maximale dikte van 40 mm. in verschillende standaarddiktes. Andere diktes zijn mogelijk, maar alleen op aanvraag.

 

 

 

rustiek eiken werkblad op maat

Rustiek eiken

Prachtig massief Slavonisch eiken, maar ook veel andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat

Eenvoudig zelf online uw massief eiken werkblad in doorgaande lamellen of in vingerlas bestellen: het kan heel eenvoudig bij QATRINA.
Doorgaande lamel en vingerlas leveren wij online tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Langer en breder kan ook, maar alleen op aanvraag. Houten werkbladen in vingerlas kunnen wij leveren tot een lengte van wel zeven meter. Massief houten werkbladen in doorgaande lamel langer dan 3,5 meter, is lastiger: deze lengtes zijn niet 365 dagen per jaar verkrijgbaar. Neemt u echter voor de zekerheid even contact met ons op, want in de meeste gevallen kunnen wij u vast wel verder helpen.

Foutvrij eiken, licht rustiek eikenrustiek eiken, maar ook veel andere houtsoorten: bestel het voordelig en eenvoudig helemaal op maat gemaakt bij QATRINA !
Kijk gewoon even op onze website, en neem bij vragen gerust even contact met ons op, want wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken werkblad ?