rustiek eiken tafelbladen

rustiek eiken

Mooie rustiek eiken tafelbladen bestelt u gewoon bij QATRINA 

Op zoek naar rustiek eiken tafelbladen ? Bij QATRINA bestelt u ze voordelig en gemakkelijk online ! Wij leveren naast tafelbladen ook houten panelen, werkbladen en keukenbladen op maat, alles tot op de millimeter nauwkeurig. Wij leveren geen fineer: ons hout is alleen in massieve uitvoering verkrijgbaar.

Kiest u maar: een rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig tafelblad op maat: wij leveren het allemaal in de door u gewenste afmeting.
Doordat onze leveranciers de beschikking hebben over de nieuwste houtbewerkingsmachines, zijn ook heel moeilijke vormen geen probleem. Neem even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA.

Mooie rustiek eiken tafelbladen bestelt u bij ons gemakkelijk online in onze webshop. Naast rustiek eikenhout is ook foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken leverbaar, maar ook voor andere houtsoorten bent u bij QATRINA aan het goede adres: kijk even op onze website. Daar treft u een overzicht van onze andere houtsoorten.

Lage prijzen, een milieuvriendelijke productie, topkwaliteit, en uiteraard FSC gekeurd. Dat alles is standaard bij QATRINA.

U kunt bij ons tafelbladen bestellen in doorgaande lamellen, maar ook in vingerlas. Wij leveren ons hout tot maximaal 40 mm. dik massief. Standaard In meerdere diktes, maar ook tussenliggende diktes zijn (op aanvraag) te bestellen. Bovendien kunnen wij de tafelbladen nog voorzien van een opdikrand, of juist een verjongde rand. Bij QATRINA is het allemaal mogelijk !

 

 

 

rustiek eiken tafelblad op maat

Rustiek eiken

Prachtig eikenhout, maar ook andere houtsoorten: wij leveren het allemaal op maat !  

Bestel eenvoudig en voordelig zelf uw eiken tafelblad in doorgaande lamellen of in vingerlas uitvoering. Wij leveren tot op de millimeter nauwkeurig.
Online leveren wij tot maximaal 3 meter lang, en maximaal 1,2 meter breedLanger en breder is mogelijk, maar wel op aanvraag.

Tafelbladen in vingerlas uitvoering kunnen wij leveren tot wel zeven meter lang. Tafelbladen in doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter, zijn helaas niet 365 dagen per jaar leverbaar. Neem hiervoor voor de zekerheid even contact met ons op, want in de meeste gevallen kunnen wij u wel verder helpen.

Een grote keuze in hout: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook andere houtsoorten: bij QATRINA bestel je het allemaal op maat !

 

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken tafelbladen ?