rustiek eiken tafelblad vierkant

rustiek eiken

Een sfeervol rustiek eiken tafelblad vierkant bestelt u natuurlijk bij QATRINA 

Op zoek naar een rustiek eiken tafelblad vierkant ? Bestel het dan voordelig en eenvoudig online bij QATRINA ! Wij leveren massief houten panelen, tafelbladen, werkbladen en keukenbladen op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Wij leveren uitsluitend massief hout, geen fineer.

Een rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig tafelblad ?:het is allemaal mogelijk, op maat in de door u gewenste afmeting.
Met onze moderne houtbewerkingsmachines maken wij ook de meest moeilijke vormen. Neem gerust even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA.

Een mooi rustiek eiken tafelblad vierkant bestelt u simpel online in onze webshop. Naast massief rustiek eiken leveren wij ook foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken, maar ook andere houtsoorten zijn leverbaar: kijk hiervoor even op onze website. Daar hebben wij de verschillende houtsoorten voor u op een rijtje gezet.

Een gegarandeerd milieuvriendelijke productie, lage prijzen, de beste houtkwaliteit en uiteraard FSC gekeurd. Allemaal heel gewoon bij QATRINA.

QATRINA levert tafelbladen in doorgaande lamellen, maar ook in vingerlas uitvoering. Wij leveren de tafelbladen tot maximaal 40 mm. dik massief. Standaard In verschillende diktes, maar ook andere diktes zijn (op aanvraag) mogelijk.

 

 

 

rustiek eiken tafelblad vierkant

Rustiek eiken

Prachtig massief eikenhout, maar ook veel andere houtsoorten: bestel het gewoon op maat bij QATRINA !

Bestel eenvoudig en voordelig zelf uw tafelblad in doorgaande lamellen of in vingerlas uitvoering. Ook een tafelblad van het prachtige kopshout kunt u heel gemakkelijk bij ons bestellen.
Doorgaande lamel en vingerlas leveren wij online tot maximaal 3 meter lang, en maximaal 1,2 meter breedLanger en breder is mogelijk op aanvraag.

Tafelbladen in vingerlas en kopshout uitvoering zijn leverbaar tot maximaal zeven meter lang. Tafelbladen in doorgaande lamellen uitvoering langer dan 3,5 meter, zijn niet 365 dagen per jaar verkrijgbaar. Neemt u  voor de zekerheid even contact met ons op, want in de meeste gevallen kunnen wij u wel helpen.

Een mega keuze keuze in hout: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook nog veel andere houtsoorten: bij QATRINA bestel je het voordelig op maat !

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken tafelblad vierkant ?