rustiek eiken platen

rustiek eiken

Rustiek eiken platen, verkrijgbaar in bijna iedere gewenste vorm en afmeting

Fraaie rustiek eiken platen bestelt u heel gemakkelijk vanaf de bank thuis online bij QATRINA. Bij ons kunt u uitsluitend massief hout bestellen, en geen fineer.
Wij maken vol massief rustiek eiken platen exact op maat, tot op de mm. nauwkeurig. Standaardmaten kennen wij niet, en standaardpanelen hebben wij niet.

Bestel eenvoudig en voordelig online uw ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige eiken platen. Allemaal gemaakt in de afmetingen die u wilt. Onze vaste leveranciers werken met geavanceerde houtbewerkingsmachines waarmee ook de allermoeilijkste vormen gemaakt kunnen worden. Neem even contact met ons op, als u een dergelijke vorm zou willen laten maken.

Prachtige rustiek eiken platen zijn direct in onze webwinkel te bestellen. Hier treft u tevens ons foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken. Uiteraard ook op maat leverbaar.
Verder leveren wij op aanvraag ook nog veel andere houtsoorten. Kijkt u hiervoor even op onze website. Wij hebben daar de diverse mogelijkheden op een rijtje gezet.

QATRINA staat voor uitsluitend de allerbeste kwaliteit hout, een milieuvriendelijke productie, lage prijzen, en dat alles ook nog eens FSC gekeurd.

Houten platen kunt u bij ons bestellen in vingerlas en in doorgaande lamellen. Leverbaar tot maximaal 40 mm. dik massief, standaard in diverse diktes. Andere diktes leveren wij op aanvraag.

 

 

 

rustiek eiken

Rustiek eiken

Meerdere mogelijkheden in eiken, maar ook andere houtsoorten: QATRINA levert het gewoon allemaal op maat !

Bestel gemakkelijk en voordelig online uw eiken platen in doorgaande lamel, in vingerlas of in kopshout.  Doorgaande lamel en vingerlas is online verkrijgbaar tot en met een lengte van 3 meter, en tot en met een breedte van 1,2 meter. Kopshout platen leveren wij online tot een lengte van maximaal 2,4 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.

Mocht u langere en/of bredere platen nodig hebben, dan is dit doorgaans geen probleem: vingerlas en kopshout kunnen wij leveren tot wel zeven meter lang.
Platen in doorgaande lamel met een lengte van meer dan 3,5 meter zijn niet altijd te leveren. Neemt u in dat geval even contact met ons op, want meestal kunnen wij u wel verder helpen.

Prachtig foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken, maar ook andere houtsoorten: QATRINA maakt het allemaal voor u op maat !

 

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken platen ?