rustiek eiken plaat

rustiek eiken plaat

Een fraaie rustiek eiken plaat bestelt u voordelig online op maat bij QATRINA ! 

Waarom zou u er zelf mee gaan slepen ? Uw rustiek eiken plaat kunt u tegenwoordig gewoon online bestellen en wij bezorgen hem ook nog eens bij u thuis tegen kostprijs !
Een rustiek eiken plaat: gebruik hem om er uw zelf ontworpen meubels mee te maken, of gebruik hem gewoon als fraai keuken- of bureaublad. De platen vervaardigen wij uit mooi Slavonisch eikenhout: een lichte en zeer harde houtsoort. Op kleur en structuur geselecteerd FSC gekeurd. hout.

Via de website kunt u helemaal zelf massief eiken platen bestellen in drie verschillende houtkwaliteiten: wij leveren foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken platen. Andere houtsoorten dan eiken zijn verkrijgbaar op aanvraag: neem hiervoor even contact met ons op. Een overzicht van de andere leverbare houtsoorten vindt u hier.

De houten platen zijn in twee uitvoeringen leverbaar: u heeft de keuze uit platen met doorgaande lamellen en vingerlasplaten met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Evt. andere diktes kunnen wij op aanvraag leveren.
Absoluut uniek en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: massief houten platen gemaakt van kopshout. Online te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar buiten de website ook in andere houtsoorten. Geïnteresseerd ? Klik dan hier voor ons kops eikenhout.

Vanzelfsprekend doen wij ons best alle (maatwerk)bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten af te leveren, maar maatwerk vergt nou eenmaal wat tijd. Heeft u geen of weinig tijd ? Neem dan even een kijkje op de website bij onze ‘voorraadpanelen‘.

 

 

 

rustiek eiken plaat

 

Bewerkt of onbewerkt

Indien u de plaat wilt gaan gebruiken om er bijvoorbeeld een meubel uit onderdelen van te maken, dan adviseren wij een onbewerkte plaat te bestellen. Is het bedoeld om bijvoorbeeld als bureaublad te fungeren en hoeft u er dus zelf niet meer aan te schuren, dan kunt u het beste kiezen voor een bewerkte plaat.

Onbewerkte platen schuren wij met korrel 80: de randen zijn nog scherp en helemaal haaks. U dient deze platen zelf nog verder af te werken. Een bewerkte plaat schuren wij nogmaals met een fijnere korrel (korrel 120) en de scherpe randen worden ook weggeschuurd. U kiest voor een bewerkte versie door de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ aan te vinken op de website. U hoeft het zelf dan alleen nog met een deugdelijke olie of lak te behandelen.

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken plaat ?