rustiek eiken plaat op maat

rustiek eiken plaat op maat

Een sfeervolle rustiek eiken plaat op maat bestelt u gewoon voordelig online bij QATRINA ! 

Vergeet het zelf sjouwen met loodzware platen: een rustiek eiken plaat op maat bestelt u tegenwoordig gewoon online ! Wij bezorgen hem zelfs tegen kostprijs bij u thuis !
U kunt de rustiek eiken plaat op maat op talloze manieren gebruiken: u maakt er uw eigen meubelstuk van, of u gebruikt het als bureaublad of keukenblad. Voor onze platen gebruiken wij het fraaie Slavonisch eiken: een veel lichtere eikensoort dan het wat gelige Europees eiken. Uitsluitend het allermooiste hout en altijd FSC gekeurd.

Slavonisch eiken platen kunt u bij ons zelf online bestellen. QATRINA levert eiken in drie kwaliteiten: noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Gaat uw voorkeur uit naar een andere houtsoort dan eiken, neem dan contact met ons op, want deze zijn leverbaar op aanvraag. Op onze website vindt u een overzicht van de mogelijkheden: klik hier.

Wij leveren onze massief houten platen in twee uitvoeringen: u kunt kiezen uit doorgaande lamellen en vingerlas platen tot maximaal 40 millimeter dik, standaard verkrijgbaar in 20, 25, 30 en 40 mm. Op aanvraag zijn eventueel andere diktes te bestellen. Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA zijn onze platen gemaakt van prachtig kopshout. Via de website leverbaar in 60 millimeter dik massief eiken, maar op aanvraag evt. ook in een andere houtsoort. Klik hier voor ons kops eiken.

Natuurlijk proberen wij alle (maatwerk)bestellingen zo snel mogelijk af te leveren, maar u begrijpt dat op maat maken wat tijd vergt. Heeft u haast/weinig tijd ? Kijk dan bij onze ‘voorraadpanelen‘. De levertijd bedraagt in dat geval meestal maar een week.

 

 

 

rustiek eiken plaat op maat

 

Extra schuurbeurt + aanbrengen vellingkanten rondom

Wilt u de plaat gebruiken om er bijvoorbeeld een meubel van te maken ? Of is het juist bedoeld om als kant en klaar bureaublad te dienen ? In het eerste geval adviseren wij u dan een onbewerkte plaat te bestellen, en in het tweede geval een bewerkte versie.

Onbehandelde platen worden geschuurd met korrel 80 en de randen zijn nog scherp. Deze moeten nog verder door u afgewerkt worden. Een kant en klare plaat krijgt een extra schuurbeurt met een fijnere korrel (120) en er worden rondom vellingkanten aangebracht. U kiest voor kant en klaar door de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ aan te vinken op de website. U hoeft het dan alleen nog zelf te oliën of te lakken.

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken plaat op maat ?