rustiek eiken panelen

rustiek eiken

Mooie rustiek eiken panelen op maat voor u gemaakt, in bijna iedere gewenste vorm en afmeting

Rustiek eiken panelen bestelt u gewoon online bij QATRINA. Wij leveren geen fineerproducten: ons hout is alleen in massief verkrijgbaar.
Wij maken houten panelen en (tafel)bladen op maat, tot op de mm. nauwkeurig. Standaardpanelen hebben wij niet.

Bestel gemakkelijk en voordelig ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige houten panelen op maat. Alles in de afmetingen die u wilt. Onze leveranciers werken met de meest recente professionele houtbewerkingsmachines, waarmee zelfs de moeilijkste vormen gerealiseerd kunnen worden. Neem voor meer informatie even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per mail en telefoon.

Prachtige rustiek eiken panelen kunt u helemaal zelf direct online via de website bestellen. Hier vindt u ook ons foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken. Uiteraard ook online op maat te bestellen.
Ook kunt u bij ons terecht voor veel andere houtsoorten. Kijk daarvoor even op onze website. Wij hebben daar de mogelijkheden even op een rijtje gezet.

De allerbeste kwaliteit, een duurzame productie, betaalbare prijzen, en allemaal FSC gekeurd. Dat is QATRINA in het kort.

Ons massief hout is te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas. Tot maximaal 40 mm. dik massief is mogelijk, te bestellen in meerdere diktes. Andere diktes leveren wij op aanvraag.

 

 

 

rustiek eiken

Rustiek eiken

Meerdere mogelijkheden in eikenhout, maar ook veel andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat gemaakt

Online in onze webshop kunt u eenvoudig eiken panelen in doorgaande lamellen, in vingerlas en zelfs in kopshout bestellen. Doorgaande lamel en vingerlas leveren wij online tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Kopshout is online tot een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter te bestellen.

Op aanvraag leveren wij ook veel langer en breder: vingerlas en kopshout panelen en (tafel)bladen zijn te bestellen tot wel zeven meter lang.
Massief hout in doorgaande lamel langer dan circa 3,5 meter wordt moeilijker, en is niet altijd verkrijgbaar. Neem in dat geval toch even contact met ons op, want misschien kunnen wij u toch verder helpen.

Verrassend veel mogelijkheden: foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken, en ook veel andere houtsoorten: QATRINA kan het allemaal voor u op maat maken !
Nieuwsgierig geworden ? Neem dan even een kijkje op onze website, of neem contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken panelen ?