rustiek eiken op maat gezaagd

rustiek eiken

Fraai rustiek eiken op maat gezaagd

Rustiek eiken op maat gezaagd bestelt u gemakkelijk zelf online bij QATRINA. Wij leveren alleen massief hout, en geen fineer.
QATRINA levert massief houten panelen en (tafel)bladen op maat, tot op de mm. nauwkeurig.

Bestel voordelig en heel eenvoudig uw ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen en (tafel)bladen op maat. Praktisch iedere afmeting is verkrijgbaar.
Onze professionele leveranciers beschikken over computergestuurde houtbewerkingsmachines, waarmee zij zelfs de meest ingewikkelde vormen kunnen maken. Neem gerust even contact met ons op voor de diverse mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mooi rustiek eiken op maat gezaagd bestelt u zelf online in onze webshop. Bij QATRINA kunt u ook online foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken op maat bestellen.
Naast eiken leveren wij ook andere houtsoorten. Bekijk hiervoor even het overzicht op onze website.

Hoogwaardige kwaliteit, een duurzame productie, betaalbare prijzen, en FSC gekeurd. Daar staat QATRINA voor, dus waarom zou u verder zoeken ?

Massief houten panelen in doorgaande lamellen en in vingerlas zijn bij ons leverbaar tot een maximale dikte van 40 mm. Verkrijgbaar in verschillende diktes. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag.

 

 

 

rustiek eiken

Rustiek eiken op maat gezaagd

Massief Slavonisch eiken en veel andere houtsoorten: wij leveren het allemaal op maat

Bestel gemakkelijk zelf massief eiken panelen en (tafel)bladen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het mooie kopshout.
Doorgaande lamel en vingerlas is in de webshop leverbaar tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Kopshout is online te bestellen tot een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Langer en breder is mogelijk, maar alleen op aanvraag. Houten panelen in vingerlas en kopshout zijn te bestellen tot een lengte van zeven meter. Houten panelen in doorgaande lamel langer dan circa 3,5 meter, zijn niet altijd leverbaar. Soms lukt dit echter wel, dus neem voor de zekerheid altijd eerst even contact met ons op per mail of telefoon.

Ruime keuze: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, en veel andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal voordelig op maat !
Kijk eens op onze website, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit

 

Bent u geïnteresseerd in ons rustiek eiken op maat gezaagd ?