rustiek eiken op maat gemaakt

rustiek eiken op maat gemaakt

Sfeervol rustiek eiken op maat gemaakt, bestelt u gewoon online bij QATRINA ! 

Vol massief rustiek eiken op maat gemaakt bestelt u kinderlijk eenvoudig online bij QATRINA. Ons mooie rustiek eiken op maat gemaakt is bij uitstek geschikt voor het zelf maken van bijvoorbeeld meubels, zoals een tv meubel, een salontafel, een kast, of een badkamermeubel.

Rustiek eiken panelen maken wij van het keiharde, prachtige Slavonisch eiken. Het hout voor onze panelen en tafelbladen wordt allemaal duurzaam geproduceerd, en is derhalve ook altijd FSC gekeurd. Via onze website kunt u heel eenvoudig zelf eiken panelen en tafelbladen bestellen. Ons eiken is in drie kwaliteiten leverbaar: in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken. Ook voor panelen en tafelbladen in een andere houtsoort dan eiken bent u echter bij ons aan het juiste adres. Kijk hiervoor even bij onze categorie ‘andere houtsoorten‘ op onze website, want de mogelijkheden zijn legio. Mocht u hout in een andere houtsoort dan eiken willen bestellen, neem dan even contact met ons op. U kunt ons bereiken per mail en telefoon.

Ons rustiek eiken is verkrijgbaar in twee verschillende fraaie uitvoeringen: in vingerlas en in doorgaande lamellen, in 4 diktes tot maximaal 40 mm. dik. Rustiek eiken in een andere dikte is mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

 

 

rustiek eiken op maat gemaakt

Rustiek eiken

 

Maak zelf uw keuze: onbehandeld massief hout of al helemaal kant en klaar

Exact op maat voor u gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig in de door u gewenste afmetingen en dikte. Kies hierbij uit nog onbehandeld hout, of een helemaal kant en klaar product.

Onbehandeld hout is door ons geschuurd met een (grove) korrel 80, en de randen zijn nog exact haaks en scherp. Dit product is een halffabricaat, en dient door u zelf verder afgewerkt te worden.
Kant en klaar hout wordt nog een keer extra geschuurd met een fijne korrel 120. De scherpe randen worden bij deze extra schuurbeurt gelijk weggeschuurd.

Kant en klaar hout of onbehandeld hout: bepaal het helemaal zelf, door wel of niet voor de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te kiezen.

 

Bent u geïnteresseerd in ons rustiek eiken op maat gemaakt ?