rustiek eiken meubelplaten

rustiek eiken meubelplaten

Prachtige rustiek eiken meubelplaten, leverbaar in praktisch elke gewenste vorm en afmeting

Massief rustiek eiken meubelplaten bestelt u bij QATRINA heel gemakkelijk vanuit uw luie stoel thuis. Wij maken rustiek eiken meubelplaten op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Standaardmaten kennen wij niet.

Bij ons is het allemaal mogelijk, of het nou rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig moet zijn, wij maken het allemaal op maat voor u. Onze leveranciers werken met zeer geavanceerde houtbewerkingsmachines, zodat ook afwijkende vormen mogelijk zijn.. Neem dus even contact met ons op, als u een moeilijke vorm wilt laten maken, want wij helpen u graag.

Prachtige rustiek eiken meubelplaten zijn bij ons direct in de webwinkel te bestellen. Tevens treft u hier ons foutvrij en licht rustiek eiken. Uiteraard ook allemaal op maat te bestellen.
Op aanvraag zijn andere houtsoorten ook mogelijk. Kijk hiervoor even op de website. Wij hebben hier een overzicht van de mogelijkheden geplaatst.

QATRINA staat voor kwaliteit en scherpe prijzen, een duurzame productie, en gegarandeerd FSC gekeurd.

Meubelplaten zijn bij ons verkrijgbaar in vingerlas en in doorgaande lamellen uitvoering. Standaard online leverbaar tot maximaal 40 mm. dik massief, in meerdere diktes. Overige diktes zijn op aanvraag te bestellen.

 

 

 

rustiek eiken meubelplaten

Rustiek eiken meubelplaat

Meerdere houtkwaliteiten in eiken, maar ook andere houtsoorten: QATRINA levert het op maat !

Gemakkelijker kunnen wij het niet maken: bestel simpel online uw eiken meubelplatenplaten in doorgaande lamellen, in vingerlas of in het exclusieve kopshout. Doorgaande lamel en vingerlasplaten zijn online te bestellen tot een lengte van 3 meter, en tot een breedte van 1,2 meter. Kops meubelplaten zijn online in onze webwinkel tot een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter verkrijgbaar.

Langere of bredere meubelplaten zijn mogelijk op aanvraag: vingerlas en kopshout leveren wij tot wel zeven meter lang. Neem dus gerust even contact met ons op als u langere platen nodig heeft, want wij kunnen deze vast wel leveren.

Schitterend massief foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken, maar eventueel ook andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat !

 

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken meubelplaten ?