rustiek eiken meubelpaneel op maat

rustiek eiken

Een mooi rustiek eiken meubelpaneel op maat van QATRINA 

Een rustiek eiken meubelpaneel op maat is heel eenvoudig online te bestellen bij QATRINA. Wij leveren geen fineer, maar uitsluitend massief hout.
Wij maken massief houten panelen en tafelbladen, tot op de millimeter nauwkeurig op maat.

Bestel eenvoudig en voordelig ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen en (tafel)bladen op maat. Bijna iedere afmeting is mogelijk.
Onze vaste leveranciers beschikken over moderne computergestuurde houtbewerkingsmachines, zodat ook lastige/ingewikkelde vormen gewoon te maken zijn. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Een fraai rustiek eiken meubelpaneel op maat bestelt u voordelig en gemakkelijk zelf online in onze webshop. Online leveren leveren wij ook foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken op maat.
Naast eikenhout kunt u bij QATRINA ook nog andere houtsoorten bestellen. Bekijk hiervoor even het overzicht op onze website.

Hoogwaardige kwaliteit, een duurzame productie, betaalbare prijzen, en FSC gekeurd. Bij QATRINA allemaal heel normaal.

U kunt bij ons massief houten panelen in doorgaande lamellen en in vingerlas, tot een maximale dikte van 40 mm. bestellen. Wij leveren in verschillende diktes. Tussenliggende/andere diktes zijn op aanvraag mogelijk.

 

 

 

rustiek eiken

Rustiek eiken meubelpaneel op maat

Massief eiken en veel andere houtsoorten: bij QATRINA bestelt u het allemaal op maat

Online bestelt u gemakkelijk zelf massief eiken panelen en (tafel)bladen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het mooie kopshout.
Doorgaande lamel en vingerlas is online leverbaar tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Kopshout is online verkrijgbaar tot een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Langer en breder is mogelijk op aanvraag. Houten panelen in vingerlas en kopshout zijn bij ons te bestellen tot wel zeven meter lang. Houten panelen in doorgaande lamel langer dan ongeveer 3,5 meter, zijn niet altijd verkrijgbaar. Soms lukt dit echter wel, dus neem voor de zekerheid altijd eerst even contact met ons op.

Wij bieden een ruime keuze: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, en ook nog veel andere houtsoorten: bij QATRINA bestelt u dit alles voordelig op maat !
Neem even een kijkje op onze website, of neem contact met ons op per mail of telefoon. Wij helpen u graag.

QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken meubelpaneel op maat ?