rustiek eiken keukenfronten

rustiek eiken keukenfronten

QATRINA maakt ze voor u helemaal op maat: massieve rustiek eiken keukenfronten

Massief rustiek eiken keukenfronten bestelt u gewoon op maat bij QATRINA. Wij leveren keukenfronten en -deurtjes in de allerbeste kwaliteit, maar wel voor voor een vriendelijke prijs.

Wilt u graag wat meer sfeer in uw badkamer of keuken ? Denk dan ook eens aan rustiek eiken keukenfronten. Deze zijn prima toe te passen als vervanging van uw huidige fronten, maar uiteraard ook bij een nieuwe keuken of badkamer.

Wij leveren keukenfronten en -deurtjes standaard in een vlakke uitvoering. Geen overbodige tierlantijnen, maar gewoon moderne vlakke fronten. Onze fronten zijn uiteraard altijd FSC gekeurd.
Fronten en deurtjes in een andere houtsoort dan eiken zijn mogelijk op aanvraag: klik hier voor het overzicht van onze overige leverbare houtsoorten.

Om kromtrekken te voorkomen, worden stalen strippen onzichtbaar in de fronten ingefreesd. Onze eiken keukenfronten zijn leverbaar in foutvrij, licht rustiek, rustiek en in rustiek fijnbezaagd eikenhout. 

  • Foutvrij eiken wordt speciaal op kleur geselecteerd en bevat nauwelijks tot geen oneffenheden of noesten.
  • Licht rustiek eiken bevat sporadisch kleinere noestjes en pitjes. Dit geeft het hout wat meer structuur en nuance.
  • Rustiek eiken is beduidend robuuster: het bevat meer noesten, grotere noesten en kleine scheurtjes.
  • Fijnbezaagd rustiek eiken oogt het ruigst. Het rustiek eiken wordt door gebruik te maken van een lintzaag heel ruw en oneffen.

 

 

 

rustiek eiken keukenfronten

Rustiek eiken keukenfronten

 

Schitterend eiken, op maat voor u gemaakt ! 

Uitsluitend maatwerk: wij kunnen zelfs de sparingen voor de scharnieren al voor u infrezen !.

Alles is mogelijk: ‘gewone’ standaarddeuren, maar ook (hele) kleine of (hele) grote fronten en kastdeuren zijn geen probleem. 

U gaat uw keuken of badkamer renoveren ? Geef dan gerust de benodigde maten en aantallen aan ons door, door de huidige fronten en deurtjes op te meten. Komt u er niet helemaal uit ? Neem dan even contact met ons op: wij helpen u graag.

U houdt van een meer sfeervolle keuken of badkamer ? Geen probleem, want ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij leveren namelijk ook massief eiken paneelfronten en -deurtjes op maat. Deze worden opgebouwd uit een massief eikenhouten paneel, voorzien van een massief eiken omlijsting. Nieuwsgierig geworden ? Neem dan gerust even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken keukenfronten ?