rustiek eiken keukenfronten op maat

rustiek eiken keukenfronten op maat

Massieve rustiek eiken keukenfronten op maat voor u gemaakt door QATRINA

Sfeervolle massief rustiek eiken keukenfronten op maat voor betaalbare prijzen ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Wij leveren keukenfronten en keukendeuren gemaakt van het allermooiste hout.

Op zoek naar een gezellige en warme keuken ? Dan zijn rustiek eiken keukenfronten op maat zeker iets voor u. Eenvoudig toepasbaar als vervanging van bestaande fronten, maar ook prima geschikt om te gebruiken voor een nieuwe keuken of badkamer.

Onze massief houten keukenfronten leveren wij voor het merendeel in een strakke vlakke uitvoering. Gewoon modern ogende fronten en deuren zonder poespas. Onze fronten en deuren zijn altijd FSC gekeurd. Een garantie voor een duurzame productie.

Naast massief eiken zijn de fronten en deuren ook leverbaar in andere houtsoorten. Op onze website hebben wij de diverse mogelijkheden voor u op een rijtje gezet: klik hier

Om te voorkomen dat de keukendeuren kunnen gaan kromtrekken, worden gelakte stalen strippen onzichtbaar ingefreesd. Eiken keukenfronten leveren wij in drie kwaliteiten, te weten in noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. De rustieke fronten en deuren zijn ook nog in fijnbezaagde uitvoering verkrijgbaar, waardoor deze een zeer robuust uiterlijk krijgen.

 

 

 

rustiek eiken keukenfronten op maat

Rustiek eiken keukenfronten op maat

 

Vol massief eiken fronten en -deuren, op maat voor u gemaakt ! 

Maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig inclusief extra bewerkingen: wij kunnen de sparingen voor de benodigde scharnieren er zelfs al voor u infrezen !. Zo goed als elke afmeting is mogelijk: of het nou ‘gewone’ standaarddeuren, hele kleine of hele grote fronten moeten worden, QATRINA maakt ze exact op maat.    

Renovatieplannen ? Geef dan even de maten en aantallen van de deuren en fronten aan ons door. Komt u er alleen niet uit ? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u verder.

Een vlak keukenfront is u nog niet sfeervol genoeg ? Wij leveren ook massief houten paneelfronten en -deuren op maat gemaakt, opgebouwd uit een massief eiken paneel v.v. een massief eiken rand. Meer informatie ? Neem dan even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken keukenfronten op maat ?