rustiek eiken keukendeurtjes

rustiek eiken keukendeurtjes op maat

Mooie rustiek eiken keukendeurtjes ? Wij maken ze voor u op maat !

Mooie vol massief rustiek eiken keukendeurtjes ? Wij maken de deurtjes voor u op maat in elke gewenste afmeting, in massief eiken of in een andere houtsoort !
De beste kwaliteit voor een redelijke prijs ?, dan zit u goed bij QATRINA.

Massief rustiek eiken keukendeurtjes zijn echte sfeermakers in uw keuken: ze stralen warmte en geborgenheid uit. Dit i.t.t. de kille, gladde standaarddeuren die over het algemeen bij keukenleveranciers verkrijgbaar zijn.

Bij ons geen onnodige frutsels. Gewoon een fraai modern massief houten deurtje, opgebouwd uit doorgaande lamellen. Natuurlijk zijn al onze massief houten keukendeurtjes en -frontjes FSC gekeurd.

De frontjes en deurtjes zijn verkrijgbaar in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken, maar ook andere houtsoorten zijn bij ons gewoon leverbaar.
Klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per mail en per telefoon.   

Hout is en blijft een natuurproduct, en is derhalve continu ‘in beweging’, Daarom worden bij onze frontjes en deurtjes (gelakte) stalen strippen ingefreesd. Dit zorgt ervoor, dat kromtrekken of torderen niet meer mogelijk is.
De laatste, buitenste lamellen worden daarom pas met de rest van het paneel verlijmd, nadat de stalen strippen in het frontje of deurtje zijn ingebracht. Op deze wijze zijn de strippen onzichtbaar weggewerkt, en van buitenaf niet meer te zien.

 

 

 

 

 

rustiek eiken keukendeurtjes

Rustiek eiken keukendeurtjes

 

Wij maken frontjes en deurtjes op maat, in elke door u gewenste afmeting !

QATRINA maakt niet alleen frontjes en deurtjes op maat, maar ook andere bewerkingen kunnen wij desgewenst al voor u uitvoeren: zo kunnen wij bijvoorbeeld de sparingen voor de scharnieren al meteen voor u infrezen.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden ? Neem dan even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Niet alleen de meest voorkomende afmetingen, maar ook (hele) grote of (hele) kleine keukendeurtjes zijn voor ons absoluut geen probleem !

Uitgekeken op uw oude keukendeurtjes ?. Geef ons dan per mail de gewenste maten door, door uw oude deurtjes even op te meten.
Op zoek naar een nieuwe warme en sfeervolle keuken in huis, maar uw leverancier kan u geen massief houten deurtjes leveren ?
Geef eenvoudig even de gewenste afmetingen en aantallen per mail aan ons door. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een prijsopgave toe.

Onze vlakke frontjes en deurtjes zijn voor u nog niet warm en sfeervol genoeg ?
Goed nieuws, want u kunt bij ons ook massief houten paneeldeurtjes bestellen. Paneeldeurtjes zijn opgebouwd uit een vlak massief houten paneel, voorzien van een vol massief houten omranding. Uiteraard zijn de paneeldeurtjes en -frontjes ook weer voorzien van onze ingefreesde stalen strippen.

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken keukendeurtjes ?