rustiek eiken keukendeurtjes op maat

rustiek eiken keukendeurtjes op maat

U zoekt rustiek eiken keukendeurtjes op maat ? Welkom bij QATRINA !

Prachtige massief rustiek eiken keukendeurtjes op maat. Leverbaar in iedere gewenste afmeting, in vol massief eikenhout, maar ook in andere houtsoorten !
De beste kwaliteit, maar wel voor redelijke prijzen.

Onze massief rustiek eiken keukendeurtjes op maat zorgen voor een gezellige sfeer in uw keuken. Heel wat anders dan de kille keukendeuren die u vindt bij de meeste keukenleveranciers.

Geen flauwekul, maar gewoon een mooi modern massief houten keukendeurtje, samengesteld uit mooie massief houten doorgaande lamellen. Natuurlijk zijn onze houten keukendeurtjes FSC gekeurd.

Onze keukendeurtjes zijn leverbaar in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken, maar ook andere houtsoorten kunt u bij ons bestellen.
Klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem even contact met ons op per mail of per telefoon.   

Hout is een echt natuurproduct, en is continu ‘in beweging’, Daarom worden bij onze keukendeurtjes gelakte massief stalen strippen in het hout gefreesd. Dit zorgt ervoor, dat kromtrekken niet (meer) mogelijk is.

De houten lamellen aan de buitenzijde worden daarom pas met de rest van het paneel verlijmd, nadat de stalen strippen in het deurtje zijn ingebracht. Zo zijn de strippen helemaal onzichtbaar weggewerkt, en van buitenaf niet meer zichtbaar.

 

 

 

 

 

rustiek eiken keukendeurtjes op maat

Rustiek eiken keukendeurtjes

 

Wij maken keukendeurtjes en  -frontjes op maat, in iedere gewenste afmeting !

Ook andere bewerkingen kunnen wij, indien gewenst, al voor u uitvoeren: wij kunnen bijvoorbeeld de sparingen voor de scharnieren al meteen voor u infrezen, zodat de deurtjes klaar zijn om af te hangen.
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden ? Neem gerust even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Niet alleen standaard afmetingen, maar ook (hele) grote of (hele) kleine fronten en deuren zijn voor ons geen probleem !

Toe aan nieuwe keukendeurtjes ?. Geef ons dan de gewenste maten per mail door, door de bestaande frontjes en deurtjes even op te meten.
Op zoek naar een nieuwe keuken, maar bij uw keukenleverancier kunt u geen massief houten deurtjes bestellen ?
Geef gewoon even de gewenste afmetingen en aantallen per mail aan ons door. Wij mailen u dan vervolgens geheel vrijblijvend een prijsopgave.

De vlakke frontjes en deurtjes zijn u nog niet nostalgisch genoeg ?
U kunt bij ons ook vol massief houten paneeldeurtjes en -frontjes bestellen. Paneeldeurtjes zijn opgebouwd uit een massief houten paneel, v.v. van een massief houten omranding.
Natuurlijk zijn deze paneeldeurtjes en -frontjes ook weer v.v. onze ingefreesde stalen strippen.

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken keukendeurtjes op maat ?