rustiek eiken keukenblad

rustiek eiken

Een sfeervol rustiek eiken keukenblad bestelt u voordelig online bij QATRINA 

Een prachtig rustiek eiken keukenblad ? Bestel het eenvoudig en voordelig vanaf de bank thuis bij QATRINA. Wij maken massief houten keukenbladen, tafelbladen, werkbladen en panelen op maat.

Onze leveranciers werken met computergestuurde machines, zodat ook ingewikkelde / afwijkende vormen gemaakt kunnen maken. Mocht u dus een speciale vorm voor ogen hebben, neem dan even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per mail en telefoon.

Een mooi rustiek eiken keukenblad bestelt u helemaal zelf online in onze webshop. Naast rustiek eiken bestelt u bij ons ook eenvoudig foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken online. Uiteraard ook allemaal op maat gemaakt. Andere houtsoorten dan eiken leveren wij op aanvraag. Klik hier voor een overzicht. Bij QATRINA vindt u uitsluitend het allerbeste hout, betaalbare prijzen, en alles FSC gekeurd.

Een massief houten keukenblad kunt u bij ons bestellen in doorgaande lamellen, maar ook in vingerlas. Wij leveren tot een maximale dikte van 40 mm. massief in meerdere diktes. Andere diktes zijn verkrijgbaar op aanvraag. Een dikker keukenblad kan ook: wij voorzien het blad dan van een opdikrand. Zo kunnen wij bladen leveren tot maximaal 80 mm. dik. Kijk hiervoor even op onze website.

 

 

 

rustiek eiken keukenblad

Rustiek eiken

Slavonisch eikenhout, maar ook veel andere houtsoorten: bij QATRINA bestelt u het gewoon op maat

Bestel heel gemakkelijk zelf online uw nieuwe eiken keukenblad in vingerlas of in doorgaande lamellen. Doorgaande lamel en vingerlas is online verkrijgbaar tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Langer en breder is in de meeste gevallen geen probleem, maar dat leveren wij alleen op aanvraag. Een massief houten keukenblad in vingerlas is verkrijgbaar tot wel zeven meter lang. Houdt u met dergelijke lengtes echter wel rekening met het transport, want dat kan nog wel eens problemen opleveren.

Wij gaan bewust voor een ruime keuze: foutvrij eiken, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook veel andere houtsoorten: bij QATRINA maken we het allemaal op maat ! 
Neem even een kijkje op onze website, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken keukenblad ?