rustiek eiken keukenblad op maat

rustiek eiken

Een rustiek eiken keukenblad op maat ? bestel het eenvoudig online bij QATRINA 

U bent op zoek naar een sfeervol rustiek eiken keukenblad op maat ? Bij QATRINA bestelt u het heel gemakkelijk zelf online in onze webwinkel.

Wij werken met geavanceerde machines, waarmee ook de meest moeilijke vormen gerealiseerd kunnen worden. Dus heeft u speciale wensen, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

Bestel het helemaal zelf online in onze webwinkel: een mooi rustiek eiken keukenblad op maat voor u gemaakt. Naast rustiek eiken leveren wij online ook foutvrij eiken en licht rustiek eiken. Alles op maat gemaakt. Andere houtsoorten dan eiken kunt u op aanvraag bij ons bestellen. Klik hier voor een overzicht van onze overige houtsoorten. Bij QATRINA vindt u het allemaal: het allerbeste hout, zeer betaalbare prijzen, en uiteraard is alles FSC gekeurd.

Uw nieuwe houten keukenblad is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: in doorgaande lamel en in vingerlas. Keukenbladen leveren wij tot en met een dikte van 40 mm. massief in vier verschillende diktes. Andere diktes zijn op aanvraag leverbaar. Een keukenblad dikker dan 40 mm. kan ook, maar dan wordt het blad voorzien van een opdikrand. Dit is mogelijk tot maximaal 80 mm. dik. Kijk hiervoor even op onze website.

 

 

 

rustiek eiken keukenblad op maat

Rustiek eiken

Oersterk Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten: allemaal op maat geleverd ! 

Bespaar u het slenteren over de meubelboulevard, en bestel gewoon online uw nieuwe eiken keukenblad in vingerlas of in doorgaande lamellen uitvoering. Doorgaande lamel en vingerlas leveren wij online tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Op aanvraag is langer en breder ook mogelijk. Een keukenblad in vingerlas maken wij tot wel zeven meter lang. Houdt u met dit soort lengtes wel een beetje rekening met het transport, want dat wij het kunnen maken, wil nog niet zeggen dat een ander het ook kan vervoeren..

Een bewuste ruime keuze: foutvrij eiken, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook veel andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat ! 
Neem eens een kijkje op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken keukenblad op maat ?