rustiek eiken kastdeuren op maat

rustiek eiken kastdeuren op maat

QATRINA maakt ze voor u: massieve rustiek eiken kastdeuren op maat

Schitterende massief rustiek eiken kastdeuren op maat bestelt u voordelig online bij QATRINA. Wij leveren onze kastdeuren uitsluitend in de beste kwaliteit, maar dan wel voor aantrekkelijke prijzen.

U bent op zoek naar meer warmte en sfeer in uw badkamer, keuken of slaapkamer ? Dan zijn onze rustiek eiken kastdeuren op maat zeker het overwegen waard ! Wij leveren de kastdeuren standaard in een moderne vlakke uitvoering, maar u kunt bij ons ook terecht voor sfeervolle paneeldeuren. De kastdeuren zijn stuk voor stuk FSC gekeurd. Een waarborg voor kwaliteit en een duurzame productie.
Deuren in een andere houtsoort dan Slavonisch eikenhout zijn op aanvraag mogelijk: klik hier voor het overzicht van de andere leverbare houtsoorten.

Om te voorkomen dat de deuren op den duur kunnen gaan kromtrekken, voorzien wij ze van onzichtbaar in gefreesde stalen. Kastdeuren leveren wij in foutvrij/noestvrij, licht rustiek, rustiek en in rustiek fijnbezaagd eiken. Onderstaand treft u een beknopte omschrijving van de verschillende uitvoeringen.

  • Foutvrij/noestvrij eiken wordt door onze producenten op kleur en structuur geselecteerd en bevat weinig tot geen oneffenheden of noesten.
  • Licht rustiek eiken mag zo nu en dan kleinere noestjes en pitjes bevatten. Het hout krijgt hierdoor wat meer structuur.
  • Rustiek eiken oogt robuust: het bevat meerdere en grotere noesten en scheurtjes.
  • Fijnbezaagd rustiek eiken oogt het ruigst. Het hout wordt, doordat het met een lintzaag wordt bewerkt, heel ruw

 

 

 

rustiek eiken kastdeuren op maat

Kastdeuren op maat

 

Massieve deuren, helemaal op maat voor u gemaakt ! 

Maatwerk is onze passie, maar wij kunnen nog veel meer dan dat:: zo frezen wij tegen een geringe meerprijs zelfs de sparingen voor de scharnieren al in de deuren ! Om het verhaal helemaal compleet te maken kunt u de deuren ook alvast door ons laten behandelen met een professionele houtolie of lak.

Praktisch iedere afmeting kunnen wij voor u realiseren, dus heeft u speciale wensen ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken kastdeuren op maat ?